Иконом, с настаняване
София
длъжност на пълно работно време
От 2000 до 3000 лв.

Иконом, с настаняване

София длъжност на пълно работно време От 2000 до 3000 лв.

За нас

Агенция "АБЕЦЕ Комюникейшън" търси иконом, за свой клиент - семейство, живеещо в кв. Витоша.

Работно време:

- 5-дневна работна седмица; необходимо е кадидатът да има готовност да остава да нощува в дома на семейството, с предварителна уговорка с работодателя.

- Домакинството се състои от трима души - жена, мъж и 9-годишно дете.

Ако това предложение Ви е заинтригувало, моля изпращайте автобиография и актуална снимка. Само одобрените кандидати ще бъдат поканени на интервю в агенцията. Агенцията НЕ ИЗИСКВА такса от кандидатите за работа. Всички данни, предоставени от Вас, са защитени по смисъла на ЗЗЛД и ще бъдат използвани единствено за целите на настоящия подбор.

Агенция "АБЕЦЕ Комюникейшън" притежава лиценз за извършване на посредническа дейност № 2265 от 03.05.2017 г.

Отговорности

- Поддържане на чистотата в дома, пускане на пералня, сушилня, гладене, сгъване и прибиране на дрехите, подреждане, пускане на миялна, смяна на спално бельо и кърпи, следене и поддържане в постоянна наличност (изготвяне на списъци) на хранителни продукти, препарати и др. Пазаруването не влиза в задълженията на иконома.

- Грижи за момиче на 9 години - занимания с детето след 17.00 ч в делнични дни или през деня, (ако работен ден е събота и/или неделя, а почивните дни са през седмицат)а; готвене за детето; грижа за неговите дрехи, вещи и стая;

Изисквания и необходими умения

- Автобиография и актуална снимка.

Ние Ви предлагаме

- Заплащане: 2000 лв месечно.

Информация за контакт

Телефон: +359 888617941

ITCD