Дарик Клима ЕООД
Инсталатор подово отопление термопомпи и конвектори
София кв. Враждебна
длъжност на пълно работно време
От 2000 до 3000 лв.

Инсталатор подово отопление термопомпи и конвектори

София кв. Враждебна длъжност на пълно работно време От 2000 до 3000 лв.

За нас

ПРОФИЛ

"Дарик Клима" е компания ситуирана в сферата на ОВК, създадена през 2007 г. и предоставяща енергийно ефективни решения в сектора. Дейността й обхваща широк спектър от услуги - внос, дистрибуция, проект, монтаж, сервизна дейност, както и гаранционно и извънгаранционно обслужване на съоръжения. Фирмата предлага богата гама от доказани брандове на пазара за климатична техника, като в същото време е официален представител на бранда "SAMSUNG" - Climate Solutions, на бранда "Heatmiser" за битова автоматизация и оторизиран партньор на "REHAU", и "IMMERGAS".
Всички инсталации и монтажи се извършват под ръководството на проектови ръководители и сервизни инженери. В това направление работят доказани опитни специалисти, преминали вътрешни курсове на обучение, а също и в заводите-производители на климатична техника в Западна Европа.


ИНФОРМАЦИЯ

Дарик Клима разполага със сертификати за работа с фреони над 3 килограма, с което ние можем да поддържаме Вашата сграда спрямо изискванията на българското законодателство. Фирмата разполага със собствена складова площ, собствен транспорт, представителства в градове на България, дългогодишен опит и професионализъм. Има изградени обекти за централна климатизация с VRV и VRF системи на промишлени и административни сгради. Климатизация на офиси, магазини, жилищни помещения, ресторанти, с изградени инсталации от сплит и мултисплит системи. Не малко изградени вентилационни инсталации и системи с рекуператори. Термопомпени инсталации въздух-вода за отопление и БГВ. Изградени инсталации и системи от слънчеви колектори за добиване на битова гореща вода.


ОБЕКТИ

Фирмата има изградени множество обекти, част от тях: с. Павел баня - хотел Севтополис; предприятие Бенакс; Комплекс от къщи "Markovo Villas Park" ; верига от магазини "LC Waikiki" ; обект Сердика център; Евро Геймс Технолоджи ООД ; Хотел "Черно море" - Варна ; верига от магазини "Terranova" ; верига магазини Пикадили и много други обекти за централна климатизация.


МИСИЯ

Качество, подход, енергийна ефективност и конкурентни цени са сред акцентите и приоритетите залегнали в нашата политика. Ние от "Дарик Клима" предлагаме не просто инсталации, а работещи решения, комфорт и икономия заедно. Партньор и приятел, вървящ ръка за ръка с Вас към успеха.


ПРОЕКТАНТСКИ ОТДЕЛ

Постоянно усъвършенстване на проектантската дейност. Всички проекти се извършват на база предварително проучване, икономическа оценка и обосновка на заданието, изготвяне на идейни и работни проекти по част ОВК, Електро и КИП и А. Реинженеринг на работния проект, на база конкретните доставки на техника, заложена за изграждането на съответните инсталации.


ТЪРГОВСКИ ОТДЕЛ

Направлението отговаря за правилния подбор на климатичните съоръжения и допълнителното оборудване, изготвя предложения на база техническите спецификации и работни проекти, осъществява връзка с настоящите и бъдещите клиенти на фирмата. Грижи се за утвърждаването ни на пазара, като една от водещите компании в бранша.


ЦЕЛ И РАЗВИТИЕ

Постоянно да обновяваме и разширяваме своята дейност. Също така да подобряваме качеството на обслужване и задавме стандарт на пазара за климатична техника. Внедряване на всички новости за високоефективни и икономични решения, които засягат пряко нашата дейност и са свързани с част ОВК. Да запознаем своите клиенти с предимствата от използването на иновативни и енергоефективни продукти. Основна задача на екипа във фирмата е достигане на високо качество на изпълнение, коректност във взаимоотношенията с партньори и клиенти.

Отговорности

Дейността на кандидата е свързана с:
1. Изграждане на водни инсталации.
2. Монтаж на отоплителни тела - радиатори, конвектори и лири.
3. Подово отопление и термопомпени системи.
4. Монтаж и настройка на стайни термостати.

Изисквания и необходими умения

Нашите изисквания:
Трудов опит по специалността;
Умения за работа в екип;
Средно образование;
Шофьорска книжка - минимум категория "B"

Ние Ви предлагаме

Предлагаме:
Високо възнаграждение, допълнително стимулиране.
Развитие, обучения и квалификации по специалността.
Работно облекло.

Информация за контакт

Телефон: 0878396141

JobTiger Banner
Zaplatomer Banner