Джей Пойнт ООД
Изпълнител операции на широкоформатни принт машини
София
длъжност на пълно работно време

Изпълнител операции на широкоформатни принт машини

София длъжност на пълно работно време

За нас

J Point е широкоформатна печатница с вече 20-годишна история, а също така основоположник на групата за дигитален широкоформатен и офсет принт - J Point Group. Именно високото качество на работа, иновативното мислене, жаждата за технологичен растеж и отговорността към всеки един служител са ценностите, с които подхранваме живота на компанията, за да се развива тя като един истински жив организъм! Ние сме цветни, ние сме многолики, ние помагаме на бизнеса в България да жъне успехи чрез своята печатна реклама. А постигат ли се те, икономиката винаги би бил в баланс.

С разширяването на дейността и привличането на още интересни и качествени клиенти, J Point търси липсващата частичка от пъзела и една от основните роли в компанията - служител, изпълняващ операциите по печат върху различни плоскопечатни и ролни медии на едни от най-новите и функционални машини, познати на българския пазар.

Отговорности

Ако вие сте организирана и стриктна личност, умеете да подреждате задачите си на приоритетен принцип, имате желание да бъдете част от света на принт рекламата, всеки ден да научавате нови неща и да сте част от създаването и реализирането на рекламни проекти и продукти, до които се докосват хиляди хора всеки ден, значи точно Вас търсим!

Изисквания и необходими умения

От вас очакваме адекватно отношение към работата, завършено средно образование, добри взаимоотношения с колегите и добро настроение!

Ние Ви предлагаме

От нас ще получите постоянство в отношенията с Вас като служител, пълно работно време, адекватно заплащане за труда, обучение в началния етап на работа, услужлив екип и добра локация на работното място.
Гледайте видеото в нашия профил, в което наши колеги разказват за работата си в отдел “Оперативни дейности” и ни изпратете своите документи, за да се запознаем с Вас и да Ви поканим на среща!

Информация за контакт

Телефон: 0886597094

JobTiger Banner
JobTiger Banner