Камериери
Мюнхен, Германия
длъжност на пълно работно време
От 2000 до 3000 лв.

Камериери

Мюнхен, Германия длъжност на пълно работно време От 2000 до 3000 лв.

За нас

Дружеството UNIQUES Ltd. е регистрирано през 2007г.Официален посредник при набиране на персонал от Република България за чужбина с Удостоверение рег. 3034 на Министерство на труда и социалната политика.

Имаме удоволствието да Ви представим свободни работни позиции за камериер/ка - почистващ персонал за немски работодател с дългогодишен опит в областта. Място на работа: ФР Германия,град Мюнхен/Област Бавария

Отговорности

Длъжност : почистващ персонал камериер/ка Задължения: да се извършва почистване на хотелски стаи. Възможно да се работи в екип от двама човека.

Изисквания и необходими умения

Не е необходимо да познавате немския език: можете да се учите по време на работа.

Ние Ви предлагаме

Заплащане: 11,60 евро бруто на отработен час. Авансово заплащане на 25 число на текущия месец, в размер на 250 евро, при заявяване на 5 дни по-рано.

За месец чисто се вземат 1300 евро, след всички удръжки за осигуровки, данъци и наем /с вкл. комунални услуги/. Опция за изхранване в хотела в зависимост от назначението. Работодателя осигурява работниците: здравно, за всички рискове при трудова злополука, временна и трайна неработоспособност, съгласно действащото законодателство на ФР Германия. Работно време: 6 дневна работна седмица от 6 до 9 часа на ден. Работата в хотелите приключва, около 15-16 ч. След това, който желае може да получи допълнителна работа, която се състои в почистване на офиси и други помещения. Квартира:Работодателя предлага на служителите напълно оборудвани жилища или общежития с добри битови условия за сумата в размер на 350 евро на човек с вкл. ток, вода, интернет : съдомиялна машина, пералня, отопление, телевизия, единични легла-хотелско изпълнение с пълен комплект възглавници и чаршафи, гардероби, общ санитарен възел /в тристайни апартаменти не се допускат повече от 5 служителя или гости/. Жилищата се намират на около 15-30 мин. с автомобил от местоработата. Транспорт до място на работа: Работодателят осигурява служебна кола, която да се ползва от 4-5 души или с градски транспорт. Ако се пътува с градски транспорт Работодателя заплаща 40 евро/40% процента от разходите .При интерес от Ваша страна, моля изпратете CV на български език или се свържете с нас на посочения телефон.

Информация за контакт

Телефон: 0899145195

JobTiger Banner