Микробиолог
Велико Търново
длъжност на пълно работно време

Микробиолог

Велико Търново длъжност на пълно работно време

За нас

„Момина Крепост“ е създадена през 1966 г. Със своя дългогодишен опит тя се е доказала като водещ производител на медицински изделия за еднократна употреба – различни видове спринцовки, сонди, катетри. Като допълнителна дейност развива производство и търговия на пластмасови изделия за промишлеността и бита.

Отговорности

- Извършва предписаните по технология измервания, изпитания и други видове лабораторни изследвания на материали и готова продукция – за определяне съответствието им с нормите, установени в стандартите и технологичната документация.
- Използва достъпните за наличната апаратура методи и способи за определяне на химическите свойства на готовите изделия.
- Съставя отчети, протоколи и анализи за направените изследвания.
- Участва в анализите на допускания брак поради използване на нестандартни и некачествени материали и химикали и/или поради отклонения от техническия режим.
- Следи за правилното използване и за изправността на лабораторната апаратура, предлага контролни проверки и измервания на апаратурата.

Изисквания и необходими умения

- Висше образование - Молекулярна биология, Микробиология, Химия и биология или други специалности с усилено изучаване на микробиология;
- Предишен опит на позиция свързана с лабораторна работа;
- Отговорност и дисциплинираност към своята работа;
- Умения за работа в екип;
- Предишен опит ще бъде предимство.

Ние Ви предлагаме

- Добро заплащане, постоянен трудов договор със срок за изпитване;
- Допълнително здравно осигуряване;
- Възможност за професионално развитие.

Информация за контакт

Телефон: 0895520114

ITCD