Монтажник алуминиеви конструкции
Софийска област, София, други в България
длъжност на пълно работно време

Монтажник алуминиеви конструкции

Софийска област, София, други в България длъжност на пълно работно време

За нас

Фирма Алпина Глас ЕООД се занимава с изработка и монтаж на зимни градини, автомтични покриви и системи, стъклен интериор и екстериор, душкабини и паравани, вискочинни монтажи и изпълнение на монтажи чрез височинен достъп, изработка и монтаж на алуминиеви и PVC дограми. Можем да изработим и Вашия дизайн при необходимост.

Отговорности

Монтритане на покривни алуминиеви конструкции. Работа със стъкло и стъклени витрини . Монтаж на ПВЦ и алуминиеви дограми . Трнспорт и досравка на матеряли необходими за работният поцес.
Разчитане на технически чертежи и работа в дадените мерни единици; правилна и безопасна работа с всички машини, предоставени от работодателя.

Изисквания и необходими умения

Като резултат очакваме след 1 месец да има познания в сферата на дейност и да може да носи отговорност за обект, след 3 месеца.
Без опит, опитът е с предимство. Елементарни познания по електротехника и базова математика. Способност за работа самостоятелно или в екип, комуникативност. Задължително шофьорска книжка кат. В, кат. С е предимство, опит в шофирането.

Ние Ви предлагаме

Прекрасна работна среда и възможност за развитие и растеж в йерархията на фирмата, обучение, гъвкави локации на работа, ваучери за храна, отпуска според Трудовото законодателство.

Информация за контакт

Телефон: 0886301115

JobTiger Banner