Офис сътрудник - транспортна фирма
София
длъжност на пълно работно време

Офис сътрудник - транспортна фирма

София длъжност на пълно работно време

За нас

Eдна от водещите лицензирани транспортни и туристически фирми в България регистрирана за пътнически превози в България и чужбина. Ние разполагаме с разнообразен и луксозен автопарк и високо квалифициран опитен екип отдаден на професионалните си задължения. Предлагаме на своите клиенти богато разнообразие от специално подбрани, комфортни превозни средства и допълнителни услуги като трансфери, екскурзии, екскурзоводски услуги и разглеждане на забележителности в България и по света.

Отговорности

Транспортна и туристическа фирма занимаваща се с екскурзии и пътнически превози в сферата на туризма, търси да назначи офис асистент за свой офис с местонахождение град София-ж.к. Бели брези.
Кандидатите не е необходимо да имат опит в тази сфера, но трябва да имат добри комуникативни умения, компютърна грамотност, да бъдат отзивчиви и усмихнати.
Назначените ще общуват с клиенти, ще водят писмена кореспонденция по имейл и ще издават пътни листа и съпътстващи документи.
Ще има обучителен период, за начално въвеждане в материята.

Изисквания и необходими умения

Кандидатите следва да се отнасят сериозно към работата и е необходимо да могат да работят в екип, като не е необходимо да имат опит в сферата на транспортните услуги.
Назначените ще общуват с клиенти, ще водят писмена кореспонденция по имейл, ще записват хора за екскурзии и ще издават пътни листа и съпътстващи документи.
Ще има обучителен период, за начално въвеждане в материята.
Моля, с нас да се свързват само сериозни кандидати!

Ние Ви предлагаме

Предлагаме постоянна работа на трудов договор и редовно заплащане на трудовото възнаграждение. Работи се в приятна атмосфера на уважение и дори приятелско отношение.

Моля да изпратите автобиография и контакт за връзка.

Фирмата държи на коректност и сериозно отношение от кандидатите.
Заплатата ще бъде повишена при показване на качества и сериозно отношение.

Информация за контакт

Телефон: 0882263186

JobTiger Banner
Zaplatomer Banner