work InTime GmbH
Pаботник по обработка на ламарина на покривни конструкции
други в чужбина, Германия
длъжност на пълно работно време
От 4000 до 5000 лв.

Pаботник по обработка на ламарина на покривни конструкции

други в чужбина, Германия длъжност на пълно работно време От 4000 до 5000 лв.

За нас

work InTime е агенция за подбор на персонал с утвърдено през годините име. Ние се фокусираме върху подбора и преотстъпването на квалифицирани специалисти, инженери, техници, занаятчии и майстори за индустриални и занаятчийски предприятия в цяла Германия. Нашите служители са електротехници, стругари, инженери на отоплителни инсталации, шлосери, електромонтьори, заварчици, бояджии и специалисти от много други професионални групи от индустрията и занаятчийството.
Това специализиране ни помага да намираме подходящият мъж или жена за съответната работна позиция. Защото познаваме нуждите както на нашите служители, така и на клиентите ни. Нашите служители идват с практически опит и познават браншовете, в които работят: те са експерти в своята област. Все пак важното е и двете страни винаги да са доволни. Това е единственият начин да се създаде успешно сътрудничество.

При преотстъпването на служители всички страни трябва да остават удовлетворени
Ето защо ние ценим надеждното сътрудничество и стабилните работни взаимоотношения. Затова плащаме коледни и празнични надбавки, инвестираме в допълнителното обучение и повишаването на квалификацията и се грижим за настаняването на нашия персонал. Така даваме и на двете страни сигурна подкрепа, за да се чувстват добре както хората в предприятията, така и нашите служители.
Тази концепция ни прави водещи консултанти по всички въпроси, свързани с подбора на персонал – и за кандидатстващите, и за фирмите.

Отговорности

- Обработка на ламарина
- Производство на детайли от ламарина за покриви, улуци, фасади, комини, отоплителни и вентилационни системи
- Монтаж, поддръжка и ремонт
- Изграждане и монтаж на системи за защита от мълнии
- Производство и сглобяване на компоненти от различни материали (ламарина, синтетични и изолационни материали) и, ако е необходимо, работа по плосък покрив за хидроизолация и защита от атмосферни влияния

Изисквания и необходими умения

- Желателно е да имате стаж като железар или подобна квалификация, но с удоволствие ще приемем и хора, които са сменили професията си и имат талант за занаятчийска работа.
Очакваме от Вас cпособност за работа в екип и точност, aнгажимент и мотивация, както и да можете да общувате на немски език (ниво: поне A2).

Ние Ви предлагаме

- Всички предимства на тарифните споразумения с Федералната асоциация на работодателите и агенциите за подбор на персонал (BAP)/Немската асоциация на синдикатите (DGB)
- Заплащане над тарифата
- Надбавки за транспорт
- Доплащане за извънредни часове и за работа в неделни и празнични дни
- Надбавки за почивни дни и Коледа

Информация за контакт

Телефон: 004936412354020

JobTiger Banner