Изба Лозевци ЕООД
Персонал за нов обект на ресторант El Shada
София
длъжност на пълно работно време

Персонал за нов обект на ресторант El Shada

София длъжност на пълно работно време

За нас

Ресторант El Shada е красиво и уютно пространство в сърцето на София, създадено и съществуващо повече от 5 години с цел да задоволи и най-изтънчения вкус за италианска кухня. Традиционна, оригинална и същевременно с авторски почерк - това е определението за всяка една наша рецепта, клиентите ни са нашият стимул да вървим нагоре, а екипът ни е фундаментът, върху който градим своите реализация, отличителност и опит.
Както всеки бизнес с изградени принципи и приоритети да даде най-доброто в дейността си, ресторант El Shada се радва както на редовни, така и на все повече нови клиенти. Съвсем скоро врати ще отвари и нашият нов обект на ул. “Неофит Рилски” 62, за който сформираме нов екип!

Отговорности

Ако имате желание да създавате изкуство под формата на храна в италиански стил, да работите в чиста и красива среда, с техника и суровини, за които не се пестят средства, и, рабира се, с отзивчиви и усмихнати колеги, то вероятно вие сте идеалната част от нашия бъдещ колектив!

Ние Ви предлагаме

Вижте видеото в нашия профил, което създадохме с цел да успеете, буквално и преносно, да надникнете “в кухнята” на ресторант El Shada, а за подробна информация относно свободните позиции, изпратeте своите документи тук, чрез бутона "Кандидатствай", на мейла, който сме посочили в профила, или се обадете на тел.: 0898432762.

Информация за контакт

Телефон: +359898432762

JobTiger Banner