Bam works B.V
Работник в разсадник за дръвчета
други в чужбина, Нидерландия
длъжност на пълно работно време
От 4000 до 5000 лв.

Работник в разсадник за дръвчета

други в чужбина, Нидерландия длъжност на пълно работно време От 4000 до 5000 лв.

За нас

BAM WORKS е агенция за заетост, специализирана в осигуряването на персонал за работа в селскостопанския сектор. Гъвкавостта и адаптивността ни към актуалния пазар на труда ни позволяват да работим в такива отрасли на селското стопанство, като: работа в оранжерии и градини, работа на полето и грижа за животните. Разширявайки дейността си, ние осигуряваме и служители в техническия сектор.

Номер на вписване в регистъра на агенциите по заетостта: 24717.

Отговорности

Работник в разсадник за декоративни растения. Ежедневните задължения са: изкопаване на дървчетата / растения от земята, понякога с машина, понякога ръчно (прибиране на реколтата). Поставяне на фиксатора около корените на дърветата, зареждайки дърветата върху ремаркето и подготовка за транспорт. Също така и други задачи, като плевене, засаждане, изрязване и т.н.
Работно време

Работата започва от март и високият сезон ще приключи в края на май, но ако върви добре, работникът може да остане почти целогодишно при този клиент. От 08: 00h до 17: 00h

Транспорт до работа: В зависимост от точното място на квартира, но ние се опитваме да организираме възможно най-близко разположената. Максималното разстояние до работа с колело е 7,5 километра.

Изисквания и необходими умения

* Опит в работата с (млади) растения или мотивация за учене в тази област

* Говорим английски, немски или мотивация за научаване на холандски език

* Възможност за самостоятелна работа или работа в екип, с гъвкавост и мотивация

* Свидетелство за съдимост

Ние Ви предлагаме

Ние предлагаме

Получавате сключен договор с холандската фирма BAM Works B.V.

Заплата ви ще се състои от следните суми:

* Стартова бруто ставка 13,27 на час

* Седмичено заплащане- в четвъртък

* Удръжка за задължителна здравна осигуровка: 35,33 на седмица

* Наем за квартира: 106 euro на седмица

В Холандия сте задължени да имате здравна застраховка, като ние може да ви я осигурим на най-изгодна цена от 35,33 за седмица. Също така може да бъде внесена молба към холандските власти за частично възвръщане на тези разходи, чрез подаване на т.нар. Zorgtoeslag, това дали ще ви бъдат възвърнати тези средства, зависи от нивото на заплатата и някои лични обстоятелства. Ако бихте искали да уредите това, моля свържете се с нашия офис! Освен това можем да ви предложим колективна застраховка в случай на правна отговорност, инцидент или спешност, чиято цена е 2,80 евро за седмица.
Квартира:

WiFi интернет

тоалетни + душове (споделени) пералня + сушилня

кухня, колело (срещу 50 евро депозит)

супермаркет в рамките на 10 минути с колело.

Разходите за наем са 106 евро на седмица, също и за седмиците през празниците, когато искате да запазите собственото си легло. След почистване и изпразване на стаята ви няма да бъдете таксувани за квартира по време на празници. Депозитът за ключовете от къщата е 50 евро, -. След връщане на ключовете, ще получите обратно своя депозит.

Информация за контакт

Телефон: +359 877 708 686

ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner