SEO оптимизатор
гр. София
длъжност на пълно работно време

SEO оптимизатор

гр. София длъжност на пълно работно време

Описание на позицията

Optimysticа е водеща компания в една от най-бързо развиващите се сфери в бизнеса именно IT услугите. IT сферата звучи много привлекателно, нали? Не само, че SEO бизнесът няма да умре скоро, ами дори важността му още повече нараства. Статистиката показва, че 77% от сайтовете ползват SEO, а 96% споделят, че с нейна помощ очакват да продават повече онлайн. Около 82% от клиентите, които са ползвали оптимизация продължават да го правят и нямат намерение да спират!

От 2006 г. Optimysticа извежда сайтовете на клиентите си на първо място в Google, с цел да увеличат значително продажбите си.

Оptimystica е помогнала на над 300 компании, да се изкачат на челни места в най-голямата търсачка в света Google, превръщайки ги в най-влиятелните фирми в интернет за техния бранш. Ние знаем къде може да скриете труп и това става на втора страница в Google!

Ако сте амбициозни, позитивни, ориентирани към резултатите и искате да сте част от динамична компания, развиваща се в сферата на дигиталния маркетинг, станете част от екипа на Optimystica!

Във връзка с разширяването на екипа на компанията, търсим SEO оптимизатор:

Отговорности:

- Анализ и проучване на ключови думи, съдържание, състояние на уебсайт, конкуренти и други;
- On page и Off-page оптимизация;
- Изготвяне на одити;
- Представяне на презентации и представянето на задания, одити, мнения, препоръки;
- Познаване на онлайн маркетинга;
- Познания на Search Engine Optimization и инструментите за работа;

Ние предлагаме:

- Трудов договор;
- Разнообразни проекти;
- Офис в централната част на София с панорамна гледка към града и Витоша;
- Служебен лаптоп;
- Работа в млад и мотивира екип от специалисти;
- Тиймбилдинг активности с колегите;

Когато започнем съвместна работа, Вие ще се запознаете с нас - Милена, Камелия, Влади, Ради, Дариа, Георги, Момчил, Яна, Боян, Иван, Диана, Дени, Светльо, Иво, Илиана, Мартина, Деница, Ками, Васил, Езги, Теодор, Йоана, Цвети, Диди и Ясмина и ще разберете кой от нас е Проджект мениджър, SEO оптимизатор, копирайтър, програмист, web developer, специалист в социалния маркетинг, търговски представител и консултант.

Готови ли сте да навлезете в ерата на позиционирането на сайтове на първо място в Google? Свържете се още днес с нас и започнете своето пътешествие в света на SEO оптимизацията!

Информация за контакт

Телефон: 0885 794 095

ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner