Силвър Стар
Сервизен консултант за сервиз леки автомобили Mercedes-Benz
гр. София
длъжност на пълно работно време

Сервизен консултант за сервиз леки автомобили Mercedes-Benz

гр. София длъжност на пълно работно време

За нас

Добре дошли в Силвър Стар, където очарованието на Mercedes-Benz среща стремежа ни към съвършенство. Тук не просто представляваме марка; ние въплъщаваме традиция на лукс, иновации и съвършенство!

Мисията ни в Силвър Стар се простира отвъд продажбата и обслужването на автомобили. Ние се стремим да създаваме незабравими преживявания. Всеки Mercedes в нашия шоурум е доказателство за ангажимента, който поемаме към качеството, елегантността и представянето на автомобилите ни. Сервизният ни център (в София, Пловдив, Варна и Бургас) е убежище за Вашето превозно средство, като гарантира, че то ще остане също толкова изключително, колкото в деня, в който сте го закарали вкъщи.

Но това, което наистина отличава Силвър Стар, са хората ни. Ние вярваме в силата на мечтите и потенциала на всеки отделен човек. Когато се присъедините към нас, Вие не просто започвате работа, а се отправяте на пътешествие към растеж и удовлетворение. Нашият екип е нашето семейство и ние инвестираме в успеха Ви чрез непрекъснато обучение, менторство и възможности за развитие.

Ако смятате себе си за комуникативна личност и се стремите непрекъснато да надграждате своята квалификация,

ако имате достатъчно технически познания за автомобилите (теоретични и практически),

ако умеете да консултирате и ежедневният контакт с много хора Ви зарежда,

във връзка с развитие на настоящи служители ние Ви очакваме в екипа на Силвър Стар Ритейл ЕАД, локация София като:
СЕРВИЗЕН КОНСУЛТАНТ ЗА СЕРВИЗ ЛЕКИ АВТОМОБИЛИ MERCEDES-BENZ

Отговорности

• Приемане на леки автомобили за ремонт и/или техническо обслужване и последваща обработка на сервизни поръчки и документация
• Обслужване на клиенти по време на ремонт на български или английски/немски език, изготвяне на оферти и следене на плащания
• Подпомагане на сервизната дейност (с помощта на сервизен майстор) и на всички гаранционни и извънгаранционни ремонти, спазвайки стандартите на компанията и производителя
• Съблюдаване удовлетвореността на клиентите и продажби на съпътстващи услуги/продукти
• Непрекъснато използване на специализирани софтуери и уеб-базирани платформи на английски или немски език, вкл. за връзка с клиенти

Изисквания и необходими умения

• Предишен релевантен опит - 2 години
• Владеене на английски език и/или немски език (писмено и говоримо)
• Минимум завършено средно техническо образование
• Технически познания за автомобили
• Умения за водене на балансирана комуникация, адаптивност и организираност
• Валидна шофьорска книжка (B кат.), активен шофьор

Като предимство при подбора по документи ще се счита:
- Завършено висше техническо образование;
- Познания за автомобили с марка Mercedes-Benz.

Ние Ви предлагаме

• Ще имате свободата да увеличавате допълнително размера на възнаграждението си
• Ще получавате пълни здравни и социални осигуровки и 22 дни платен годишен отпуск
• Ще придобиете познания за работа с различни програмни продукти за управление на сервизната дейност
• Ще получите възможност за регулярни обучения, съгласно изискванията на компанията и производителя
• Ще работите в модерен продажбено-сервизен център на оторизирания дилър за Mercedes-Benz, Setra, FUSO и INEOS Grenadier за България.

Ако предложението представлява интерес за Вас, моля изпратете своята автобиография на български език на електронна поща: careers@silverstar.bg, като посочите референтния номер на позицията (SK_PC_Sf_0624), за която кандидатствате. Моля да включите в автобиографията си информация относно: име и фамилия; телефонен номер; имейл адрес; данни за професионален опит; данни за образование и обучение; лични умения; говорими езици; комуникационни, организационни, управленски, професионални и други умения; данни за правоспособност за управление на МПС – ако е посочено в обявата.

Молим да не включвате други лични данни в автобиографията си.

Осъществяваме връзка само с одобрените по документи кандидати.

Подадените от Вас лични данни ще се съхраняват и обработват за срок от 6 месеца след приключване на кампанията, освен ако не сте дали съгласие тези данни да се обработват за по-дълъг срок.

Конфиденциалността на личните Ви данни е гарантирана. Вашите лични данни ще се обработват за целите на процедурата по подбор на персонал от Силвър Стар Ритейл ЕАД, действащо в качеството на администратор на лични данни, при спазване на действащото законодателство за защита на личните данни. Допълнителна информация, която сме длъжни да Ви предоставим, ще откриете в профила на дружеството или на: Политика за защита на лични данни.
ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner