"Булком Компютри Русе" ЕООД
под 5 заети служителя Кандидатстване
Сервизен техник
Русе
длъжност на пълно работно време
От 500 до 1000 лв.

Сервизен техник

Русе длъжност на пълно работно време От 500 до 1000 лв.

За нас

”Булком Компютри Русе” ЕООД е българска частна компания, създадена през 2002г в гр. Русе. В резултат на дългогодишния опит, който сме придобили в сферата на хардуера сме сред най-големите и надеждни доставчици на хардуер-пазара в гр Русе. Основната ни дейност е търговия, проектиране, инсталация, поддръжка и ремонт на компютърни системи.
Предлагаме висококачествени продукти и решения за изграждане на съвременни компютърни системи. Предлагаме извън-гаранционен сервиз на всички марки компютри, лаптопи и монитори! Разполагаме със собствен сервиз, оборудван с необходимата техника за извършване на висококачествена сервизна дейност!

Отговорности

Диагностицира възникнали проблеми при работа на хардуер и софтуер (предимно MS). Инсталира и извършва ремонти по хардуер и софтуер (предимно MS). Наблюдава и контролира всекидневната работа на компютърни системи.

Изисквания и необходими умения

Отлични познания в областта на работата на компютърния хардуер - компютри, монитори и лаптопи! Опит в работата с диагностичната и ремонта техника! Отлични познания върху работата на Microsoft ОС - Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 и Windows 10!

Ние Ви предлагаме

Динамична работа, отговорни и интересни задачи в динамичен екип, мотивираща работна среда, изградена на основата на взаимно уважение, доверие и признание.

Информация за контакт

Телефон: 0888441129

Zaplatomer