Специалист, приложно програмиране НКПД: 25143002
София, България
длъжност на пълно работно време

Специалист, приложно програмиране НКПД: 25143002

София, България длъжност на пълно работно време

За нас

Ние сме Сиско, където всеки човек е уникален, но ползваме таланта си да работим като екип и да дадем своя принос за промени към по-добро, като осигурим приобщаващо бъдеще за всички.
Приемаме с разтворени обятия цифровите технологии и помагаме на нашите клиенти да осъществяват промени в цифровите си дейности. Някои може да мислят, че сме „стари“ (има ни от 36 години) и се занимаваме само с хардуер, но сме също така и софтуерна компания. И компания по сигурност. Дори изобретихме интуитивна мрежа, която адаптира, предсказва, учи и защитава. Никоя друга компания не може да прави това, което правим ние – не можеш да ни хванеш на тясно!

Но "Цифрова трансформация" е празна фраза, ако няма нагласа за иновации, творчество и да, дори провал (ако от него се вади поука).

Ежедневно сме съсредоточени върху това да даваме и вземаме. Даваме най-доброто от себе си, изключваме егото си и се раздаваме (защото връщането е вградено в нашето ДНК.) Поемаме отговорност, предприемаме смели стъпки и зачитаме различията. Защото без многообразие от идеи и равнопоставеност на всички, не може да се върви напред.

О, имаш разноцветна коса? - Не ми пука. Татуировки? Я ги покажи. На точки ли са? Яко. Маниак на тема поп културата? Много от нас са. Страст към технологиите и променящия се свят? Бъди себе си, с нас!

Отговорности

Какво ще правите:

Инженерният екип на Уебекс търси софтуерен инженер, който да разработва и тества широка гама функции от следващо поколение и да бъде част от екипа разработчици на софтуер.
Имате възможност да се включите на началния етап от следващата фаза на разработване и конвергенция на продуктите в пространството за облачно сътрудничество.
Ако искате да се присъедините към нашия екип, ето някои от нещата, които бихте правили в една типична седмица:
• Проектирате, кодирате, тествате и документирате информационните функции, които работите.
• Работите в „СКРАМ“ /SCRUM – многофункционален/ екип, участвате в планирането на екипите, регулярните оперативки и в края на „спринт“ демонстрациите /пред заинтересованите бизнес страни/.

С кого ще работите:

Ние сме неразделна част от глобален екип от разработчици на софтуер, който създава следващото поколение клиентски софтуер на Сиско за облачно сътрудничество. Използваме най-новите технологии; имаме подходяща работна среда и оборудване, за да доставим нашия продукт на стотици хиляди потребители. Имате уникалната възможност да се присъедините към този пробивен софтуерен екип на ранен етап и да отприщите потенциала за облачно сътрудничеството.

Изисквания и необходими умения

Минимална квалификация:

• Умения за робата с C/C++ или Java/Kotlin или Objective C/Swift
• 3+ години опит в разработването на софтуер
• Добро разбиране на практиките в софтуерното инженерство и OOP /обектно-ориентирано програмиране/.
• Добро разбиране и опит с многопоточна комуникация на ниско ниво на връзки /multi-threading and low-level socket communication/
• Опит със софтуерна методология CI/CD.
• Запознат сте с общоприетите насоки за сигурност на софтуера.

Има няколко неща, които биха могли да представляват интерес, но не са задължителни:

• Практически опит с GIT.
• Опит с Jira, Conluence.
• Опит Qt, JavaScript.
• Познания за хранилищата на кодове и рамки за тестове за автоматизация

Кой сте вие:

Ето някои неща, които смятаме, че са важни за тази роля:
• Опит с Аджайл /Agile – гъвкава методология за разработка на софтуер/.
• Умения за работа в екип. Когато нещата се объркат, искате да ги оправите.
• Пишете ясен, безопасен, добър код за качество
• Добри комуникативни умения. Умеете да слушате и да обяснявате добре идеите си.
• Използвате комуникационни протоколи като SIP и RTP

Ние Ви предлагаме

В Сиско Уебекс ще се заредите с творческата сила на средно голямо дружество, ще работите в тясно сътрудничество с колеги и ще сте близо до тези, които вземат решения. В същото време ще имате достъп до ресурсите на една от най-големите технологични компании в света. Считаме, че щастливите хора могат да постигнат всичко. При нас признаваме постиженията и вярваме, че гъвкавостта на работното място е ключът към постигане на баланс между професионалния и личния живот.

Инженерният екип на Уебекс търси софтуерен инженер, който да разработва и тества широка гама функции от следващо поколение и да бъде част от екипа разработчици на софтуер.
JobTiger Banner
JobTiger Banner