Специалисти и работници за немския трудов пазар
други в чужбина, Германия
длъжност на пълно работно време

Специалисти и работници за немския трудов пазар

други в чужбина, Германия длъжност на пълно работно време

За нас

AS – Personalvermittlung е фирма със седалище в Германия, специализирана в набирането на работна ръка за немския трудов пазар. Ние осигуряваме успешната комуникация с вашия бъдещ работодател във всички провинции на Германия.

Нашите клиенти са предприятия, фирми, учреждения, клиники и частни лица в цяла Германия. За този кръг от клиенти търсим постоянно работници от всички сфери на работа и с различни квалификации, желаещи да продължат професионалното си развитие в Германия.

Описание на позицията

Работим с кандидати от всякакви възрастови групи и от всички професионални области:· Медицина – лекари специалисти и специализанти

· Медицина – медицински сестри и болногледачи

· Фармацевти

· Зъболекари

· Ветеринарни лекари

· Инженери

· Архитекти

· IT-специалисти

· Строителни работници

· Електротехници

· Шофьори

· Хотелиери

· Камериерки

· Готвачи

· И другиДори да няма обявена позиция в търсената от вас област, не се колебайте да се свържете с нас! Ако имате въпроси или притеснения, или сте несигурни как да предприемете тази крачка, свържете се с нас.

Нашите услуги са напълно безплатни за вас като кандидат. Вие ще получите професионална консултация в подбора на най-подходящото за вас работно място от нашите предложения и пълна подкрепа при уреждането на всички формалности, необходими за започване на работа в Германия (получаване на разрешителни, признаване на специалности и т.н.). Ще ви помагаме по време на целия процес на кандидатстване за работа, подготовка за интервю, както и в процеса на адаптиране към новата работна среда в Германия.

Ще се радваме да получим Вашата автобиография (CV) на посочения E-Mail.

Информация за контакт

Телефон: 0885587946

Zaplatomer