Стажант (f/m)
гр. София
стаж на непълно работно време

Стажант (f/m)

гр. София стаж на непълно работно време

За нас

Concord Sale е международна компания, работеща в над 7 европейски държави, има над 11 клона, а мащабът на компанията и системата за подкрепа на служителите предоставят възможности за кариера в различни сфери. Основната цел и мисия на нашата компания е подобряване качеството на живот на всеки човекИмаме дългогодишен опит и хиляди доволни клиенти! За нас компанията е преди всичко хората в нея! Благодарение на динамичното развитие на нашата компания срещаме млади хора, които искат да придобият своя първи професионален опит.

Отговорности

Искате ли да придобиете първия си опит и да влезете на пазара на труда с опит? Ние предлагаме стажове, които ще ви позволят да постигнете това:Стаж в маркетинг отдел:· ще изпълнявате задачи като част от маркетингови кампании,· ще отговаряте за комуникацията в социалните медии,· ще създавате компютърна графика,· ще правите презентации за нуждите на екипа и текущите проекти,· ще се свързвате с отделни отдели на компанията, за да идентифицирате нуждите от вътрешна и външна комуникация и реклама.Стаж в отдел логистика:· ще подготвяте поръчки, ще координирате доставките и отчетите за отдела за веригата за доставки,· ще осъществявате професионален контакт с доставчици и клиенти,· ще научите спецификата за администрирането на документи,· ще извършвате текуща организационна работа,· ще имате възможност да си сътрудничите с други отдели на компанията.Стаж в отдела за подбор на персонал:· ще научите как да подбирате автобиографии на кандидати в съответствие с указанията,· ще имате възможност да подпомогнете процеса на набиране на персонал (организиране на срещи с кандидати),· ще научите как активно да привличате кандидати,· ще научите как да изготвяте отчети за свършената работа,· ще научите и за други административни и офис дейности, с които се занимаваме.Стаж в отдел Договори:· ще научите как да въвеждате данни в IT системи,· ще научите как се работи с циркулацията на оригинални договори,· ще подкрепяте екипа в работата му,· ще научите как да изготвяте отчети за свършената работа,Стаж в IT отдел:· ще имате възможност да демонстрирате техническа поддръжка в областта на IT оборудването и системите,· ще се научите да решавате текущи технически проблеми,· ще научите как да инсталирате и конфигурирате Windows, да инсталирате софтуер и принтери,· ще научите тайните на приемане и обработка на заявления,· ще научите за отчитането на свършената работа.


Изисквания и необходими умения

От Вас изискваме:· Желание да започнете неплатен стаж (не се изисква опит),· познаване на пакета MS Office,· точност и добросъвестност при изпълнение на поверените Ви задачи· да поемате отговорност за своите решения и действия· отношение към усвояване на нови знания.

Ние Ви предлагаме

Ние предлагаме:· възможност за постъпване на работа след завършване на стажа,· ще ви дадем възможност да придобиете уникален професионален опит,· ще можете да работите в млад екип, пълен със специалисти,· ще получите необходимото оборудване за работа (лаптоп, работен телефон),· възможност за работа в центъра на града.


При проявен интерес, моля изпратете автобиографията си на concord.sale.office@concord-sale.bg , заедно с името на отдела, в който желаете да започнете стажа.
JobTiger Banner
JobTiger Banner