Техник /Специалист изграждане и поддръжка на видеонаблюдение, контрол на достъп, бариерни и паркинг системи
Бургас
длъжност на пълно работно време

Техник /Специалист изграждане и поддръжка на видеонаблюдение, контрол на достъп, бариерни и паркинг системи

Бургас длъжност на пълно работно време

За нас

„Кинг Троник” ООД предлага пълен цикъл от дейности, включващи целия процес от анализ, консултации и изготвяне на проект за даден обект, до изграждането на най-оптимална система съобразена с характеристиките на обекта, изискванията на клиента.

Фирма „Кинг Троник” ООД е специализирана в проектиране, изграждане и поддръжка на системи за видеонаблюдение, системи за контрол на достъп и работно време, бариерни и паркинг системи, GPS системи.
Благодарение на своята развойна и иноваторска дейност фирмата създава, развива внедрява и поддържа системи за отдаване на велосипеди под наем, модули за сервизиране на велосипеди, велогаражи и други информационни и управляващи технически средства.

Фирма „Кинг Троник”ООД почти не използва външни услуги и подизпълнители, което до голяма степен гарантира доброто качество на изпълнение за даден проект. Качеството е гарантирано и от това, че дълги години фирмата работи с едни и същи много добри доставчици на техника. А доставчиците от своя страна със своето качество и асортимент дават възможност на екипа ни за бързо прилагане на иновативни идеи.
Благодарение на един отлично подготвен екип с иновативно мислене и ентусиазъм качеството на работа и обслужване през изминалите години определено са дали своя принос. А с течение на времето екипа ни изгради работен процес, който ни гарантира високо качество и успешно финализиране на всеки проект.

Отговорности

Поради увеличаване обема на работа, Кинг Троник ООД търси да назначи специалист, който трябва да има познания в изграждането и поддръжката на:
- Автоматизирани паркинг и бариерни системи;
- Системи за видеонаблюдение и контрол на достъп;
- Други информационни и контролни системи за сигурност.

Описание на дейността:
Изграждане, инсталиране, програмиране, настройка и поддръжка на системи за контрол на достъпа, видеонаблюдение, паркинг, бариерни и портални системи и GPS проследяване.

Описание на длъжността:
- Монтаж, настройки, програмиране и сервизиране на видеонаблюдателна техника, системи за контрол на достъпа, бариерни и портални системи , GPS системи и други;
- Грижа и отговорност за сигурността на информацията във връзка с възможни сривове и неправомерен достъп;
- Техническа поддръжка на обекти в гаранционен и извънгаранционен срок.

Необходимо е кандидатите да изпращат актуална автобиография и снимка.
Може да подадете вашето CV и на e-mail: king.tronic.ltd@gmail.com!

Предоставянето на личните данни е доброволно. Тяхното обработване, ползване в процеса на подбор и съхраняване ще се извършва в съответствие със Закона за защита на личните данни. "Кинг Троник" ООД в качеството си на администратор на лични данни гарантира пълна конфиденциалност при работата си с тях.

Само одобрените по документи кандидати ще бъдат поканени на интервю!

Изисквания и необходими умения

Изисквания за заемане на длъжността към кандидатите:
- Подходящо техническо или инженерно образование;
- Отлични технически познания и опит в изграждането на видеонаблюдателна техника, системи за контрол на достъпа, бариерни и портални системи;
- Познания в областта на компютърните и IP технологии и компютърни мрежи;
- Широк спектър от компютърни и софтуерни умения (програмиране, работа с база данни при изисквания за непрекъсваема работа и работа с отдалечено администриране на сървъри);
- Готовност за работа в екип;
- Отговорност, лоялност и прецизност в изпълнение на поставените задачи и усвояване на нови знания и умения;
- Добри комуникативни умения;
- Владеенето на английски език е предимство;
- Шофьорска книжка - активен шофьор е предимство;
- Спазването на конфиденциалност е задължителна.Кандидатите с предишен опит и стаж на същата или сходна позиция в тази област и притежаването на сертификат или документ за професионална подготовка е предимство.

Ние Ви предлагаме

Компанията предлага:
- Възможност за развиване и израстване в служебните задължения и отговорности;
- Интересна работа в динамичен и млад екип;
- Коректно отношение към служителите;
- Работа във фирма с установени стандарти на работа;
- Добро възнаграждение;
- Нормално работно време.

Информация за контакт

Телефон: 08854522338

JobTiger Banner