Pressreleases

Остава по малко от ден за ранна регистрация за Webit Bulgaria

Friday, 01 June 2012
На 14 и 15 юни в Рейнбоу Плаза, София, лидерите от FMCG, автомобилния, финансовия и др. основни сектори говорят за Интернет, заедно с водещите експерти от бранша.
 
След часове изтича възможността за регистрация с отстъпка за Webit Bulgaria Summit - събитието, което ще разкрие успешните онлайн практики и цифри от българския бизнес, представяйки примери от конкретни индустрии и лидери в бранша.

На 14-15 юни в Рейнбоу Плаза, София, организаторите от е-Академия събират водещи местни и световни експерти от различни сфери в дискусия за влиянието на Интернет и технологиите върху бизнеса, частното и държавното управление. Как интернет променя основните индустрии е онова, което ще споделят световни и български експерти, представители на финансовия сектор, банките, застрахователния бизнес, търговията с бързооборотни стоки фармацевтичната промишленост и здравеопазването,автомобилната индустрия.

Специално внимание през първия ден ще бъде отделено на финансовия сектор. Сред лекторите е главният изпълнителен директор на Уникредит Булганк, г-н Левон Хампарцумян. Ще бъдат споделени успешните онлайн практики на компанията, участниците ще научат повече за възможностите за развитие на мобилното банкиране. В дискусията с конкретни примери за застрахователния бизнес и нуждата от ефективно електронно обслужване ще се включи и г-ца София Христова, Директор онлайн застраховане на Дженерали България. Сред лекторите е още и Красимира Райчева, Мениджър на Visa Европа за България, която ще говори за бъдещето на платежните инструменти.

Сред останалите лектори и панелисти са Изпълнителният директор на Мобилтел, Андреас Майерхофер, Марта Клепка, Директор Глобален ПР и Комуникации в Gemius, Луис Франко, Вицепрезидент международни бизнес операции в Survey Monkey, Тимотей Гала - HTTPool, Даниел Кнап - Директор Рекламни анализи към IHS Screen Digest, Пол Армстронг - Директор Социални Медии в Mindshare, Одисеас Додикас – Главен изпълнителен директор на Thinkdigtal.

С успешни примери и мнения на експерти ще бъдат обсъдени FMCG сектора и фармацевтичната индустрия, както и онлайн позиционирането, комуникацията с клиентите, ефективните онлайн продажби и маркетинг кампании.

Участие през първия ден ще вземат и бранд мениджърите на Тойота и Порше България, г-н Александър Григоров и г-н Деню Бостанджиев, които ще обсъдят развитието на автомобилния сектор в условията на засилена конкуренция и начините, по които компаниите могат да се преборят с негативните ефекти от кризата чрез успешно онлайн присъствие.

Президентът на България, г-н Росен Плевнелиев, ще разкаже повече за ролята на държавата в развитието на онлайн бизнеса, както и плановете за електронно правителство. Особен интерес представлява и панела за предприемачество и финансиране, воден от Йордан Матеев, Главен редактор на Forbes България.

Webit България се провежда с подкрепата на Мтел, Уникредит Булбанк, Дженерали България Холдинг, ThinkDigital, EURid и Суперхостинг.БГ.

JobTiger.bg е медиен партньор на събитието.
Back
ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner