61 компании ще вземат участие в "Дни на кариерата" в секторите: ИТ | Телекомуникации | Business Process Outsourcing (BPO)

сряда, 15 октомври 2014

София – 15 октомври 2014 г. - На 16 октомври 2014 г., от 10:00 часа, в Интерпред - СТЦ София, стартират първите от серията специализирани „Дни на кариерата” за тази година, организирани от JobTiger, с финансовата подкрепа на Mobisystems.

Октомврийските „Дни на кариерата” имат за цел да срещнат студенти и млади специалисти с водещите компании от секторите: ИТ, Телекомуникации, Business Process Outsourcing (BPO). В рамките на утрешния ден, от 10:00 до 18:00 часа, 61 компании-участници ще имат възможността да представят дейността си и своите свободни позиции пред посетителите на форума. През целия ден, по време на събитието, паралелно ще се провеждат практически работилници в две отделни зали. Именно тук компаниите ще представят реални казуси от своята практика, по време на които посетителите ще имат възможността да разберат повече за всяка от тях, както да открият отговорите на въпроси, които ги интересуват, свързани с компанията.

За посетителите ще има и томбола с награди, осигурени от участниците, между които таблет, електронен четец, Skitterbot , настолни игри DIXIT, палатка и много други.

„Дните на кариерата” в секторите: ИТ, Телекомуникации, Business Process Outsourcing (BPO) ще бъдат открити от управителя на JobTiger, г-н Светлозар Петров и представител на Интерпред СТЦ - София, организационен партньор на събитието.

Специализираните „Дни на кариерата” са част от най-големите в България „Национални дни на кариерата”, които се организират в големите академични центрове в страната. В началото на декември предстои и следващото кариерно събитие от поредицата, на което ще се представят работодатели от секторите: Икономика | Финанси | Маркетинг И Продажби | Обслужване На Клиенти. Форумът се организира съвместно с Междууниверситетския център за развитие на кариерата към УНСС.

Тези инициативи на JobTiger са част от цялостната политика и отговорност на компанията към пазара на труда в България и неговото развитие. Нашата цел е да създаваме нови възможности за работа и да подпомагаме работодателите да популяризират своите стажантски програми и добри практики, както и да откриват подходящи кандидати за своите свободни работни места.

За повече информация:
T: +359 2 49 180 00
E: office@jobitger.bg

За JobTiger
JobTiger е HR компания и кариерен сайт. Компанията стартира през 2000 г. като оператор на първия кариерен сайт в България. Фирмата предлага и развива нови възможности на пазара на труда в България с твърдото убеждение, че всеки може да изгради кариера, чрез която да реализира своя пълен потенциал. След повече от 13 години опит и международно ноу-хау, JobTiger има над 26 000 клиенти и контакт с повече от 290 000 търсещи работа в цяла България – от студенти и талантливи млади хора до опитни професионалисти и мениджъри.