Pressreleases

60 компании ще вземат участие в „Дни на кариерата“ в секторите: Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг и Обслужване на клиенти в УНСС

Tuesday, 02 December 2014


София – 2 декември 2014 г. – На 4 декември, от 10:00 ч. в Университета за национално и световно стопанство ще се състои последния за тази година форум „Дни на кариерата“. Събитието се организира от JobTiger, съвместно с Междууниверситетски център за развитие на кариерата на УНСС и Студентски съвет при УНСС.

Декемврийските „Дни на кариерата“ имат за цел да срещнат студенти и млади специалисти с 60 водещи компании, които предлагат стажантски и работни позиции в секторите: Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг и Обслужване на клиенти. През целия ден по време на събитието, между 10:00 и 17:00 ч., паралелно ще се провеждат и практически работилници в отделна зала. Тук компаниите ще имат възможност по-подробно да запознаят посетителите със своята дейност и да им представят реални казуси от практиката.

„Дни на кариерата” в секторите: Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг и Обслужване на клиенти ще бъде открито от проф. д.ик.н. Стати Статев - Ректор на УНСС, Светлозар Петров – Управител на JobTiger и Асен Ангелов, Изпълнителен директор на Агенция по заетостта.

Специализираните „Дни на кариерата” са част от най-големите в България „Национални дни на кариерата”, които се организират в големите академични центрове в страната. През октомври се проведе първият браншови кариерен форум, в който работодатели представиха свободни позиции в секторите: ИТ, Телекомуникации и ВРО.

Тези инициативи на JobTiger са част от цялостната политика и отговорност на компанията към пазара на труда в България и неговото развитие. Нашата цел е да създаваме нови възможности за работа и да подпомагаме работодателите да популяризират своите стажантски програми и добри практики, както и да откриват подходящи кандидати за своите свободни работни места.


За повече информация:
T: +359 2 49 180 00
E: office@jobitger.bg


За JobTiger
JobTiger е HR компания и кариерен сайт. Компанията стартира през 2000 г. като оператор на първия кариерен сайт в България. Фирмата предлага и развива нови възможности на пазара на труда в България с твърдото убеждение, че всеки може да изгради кариера, чрез която да реализира своя пълен потенциал. След повече от 13 години опит и международно ноу-хау JobTiger има над 26 000 клиента и контакт с повече от 290 000 търсещи работа в цяла България – от студенти и талантливи млади хора до опитни професионалисти и мениджъри.
Back
ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner