Информация за пресата

1-ви уикенд на HR екипите в България, организиран от JobTiger

петък, 23 юли 2004
Трявна, 16-17 юли 2004
На 16 и 17 юли в Трявна по инициатива на JobTiger се проведе първият уикенд на HR екипите в България. Идеята бе срещата да послужи за обмяна на опит и опознаване в спокойна неформална обстановка на HR специалистите от големите фирми от цяла България. С тази цел не бяха предвидени презентации от участниците, като целта бе акцентиране върху обсъждането на конкретните проблеми и обмяна на опит при решаването им.

Сред участниците бяха:
MobilTel EAD, Cosmo Bulgaria Mobile EAD, Българо-американска кредитна банка АД, ProCredit Bаnk, Алианц България Холдинг АД, Siemens Information and Communication EOOD, Carlsberg Bulgaria, Procter & Gamble, Кавен-Ирадис ООД, Практикер България, Фикосота ООД, Херти-М ООД, Газификация ЕООД, Хепи ЕООД, "Софийска вода" АД, Рила Солюшънс ЕАД, Медика АД, Балкански център Дипломат ООД, JobTiger ООД.

Акцент на срещата бе обмяната на опит, обсъдиха се теми от взаимен интерес, като:
"Проблеми с образованието и кадрите", "Интегриране на HR дейността в бизнес стратегията на компанията", "Набиране и задържане на персонал в офисите извън София", "Планиране на успеха на персонала".

За участниците имаше организирана и специална програма от Outward Bound.

Протоколите от заседанията са публикувани на http://hrm2004.blogspot.com
Назад
ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner