Информация за пресата

15 компании ще участват в специализираните „Дни на кариерата“, посветени на
сектори Застраховане и финанси, Маркетинг и Продажби, Обслужване на клиенти

понеделник, 21 ноември 2011
На 23 ноември от 10:00ч в зала „София“ на СТЦ „Интерпред“ ще се проведат специализирани „Дни на Кариерата”, посветени на секторите Застраховане и Финанси, Маркетинг и Продажби и Обслужване на клиенти.

В рамките на един ден - 23 ноември, от 10 до 19ч, 15 компании ще имат възможността да представят своята дейност и свободни работни места на посетителите на събитието. Предвидената семинарна част и уъркшопи, посветени на реални казуси от дейността на фирмите-участници ще позволят на посетителите да се запознаят с работата и с реалните задачи, които се изпълняват в бизнес среда и да си изградят представа за приложението в работата на наученото в училище.

За посетителите ще има и томбола с награди, осигурени от участниците, между които ваучер за търгуване от Телетрейд България Еоод, Open Day в МЕТРО Кеш енд Кери, както и безплатен пропуск за семинара ‚Интернет маркетинг с нулев бюджет“, осигурен от JobTiger.

Ноемврийските „Дни на Кариерата“, вторите от серията специализирани „Дни на кариерата” ще бъдат открити от управителя на JobTiger Светлозар Петров и представител на СТЦ „Интерпред”, който е организационен партньор на събитието. Probook – професионалната мрежа е официален медиен партньор на събитието. Входът за посетителите на „Дни на Кариерата“, сектори Застраховане и Финанси, Маркетинг и Продажби и Обслужване на клиенти е БЕЗПЛАТЕН.

Специализираните „Дни на кариерата” са част от най-големите в България „Национални дни на кариерата”, организирани във всички големи академични центрове в страната. Подробна информация може да откриете в сайта: www.JobTiger.bg или да получите от екипа на JobTiger - тел.: 02/ 491 80 00 и e-mail: office@jobtiger.bg.
Назад
ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner