Информация за пресата

18 компании предлагат работа и стаж за младежи и студенти в Бургас на 20 март

петък, 15 март 2019
Над 7400 млади специалисти през годините са посетили бургаското издание на форума
 


„Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ ще се проведе в гр. Бургас на 20 март в Бургаски свободен университет от 10 до 15 часа. Форумът се провежда в града за 11 поредна година.

Главната цел на форума е работодателите да се срещнат със своите потенциални служители, а студентите и младите специалисти да открият възможности за професионална реализация. През изминалите 18 години, „Национални дни на кариерата“ се доказа не само като най-мащабното кариерно изложение в страната, но и като място, откъдето са започнали много кариерни пътища. Статистиката показва, че на национално ниво от форума са започнали кариерите на над 45 000 млади хора.

Една от уникалните характеристики на форума е, че по време на него се предлагат работни места не само в най-големите икономически центрове, но и в по-малки населени места, покривайки доста от българските региони. Това е и едно от големите постижения на JobTiger като организатор и израз на политиката на компанията да помага за развитието на пазара на труда в страната.

Нестле България следва неотлъчно своята политика за корпоративно-социална отговорност, насочена към насърчаване на младежката заетост и устойчиво развитие на бизнеса. Именно затова компанията е основен партньор на форума вече за 16-та поредна година.

Бургаското издание на форума се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger, съвместно с Бургаски Свободен Университет. Дългогодишен партньор на изложението е Нестле България.

„Национални дни на кариерата“ се организира за 18-та поредна година, като форумът се провежда в осем академични града – София, Варна, Бургас, Русе, Свищов, Велико Търново, Габрово и Пловдив.

Тази година във форума ще се включат над 180 компании в цялата страна, които ще представят свободните си стажантски и работни позиции в различни бизнес сектори.

Програма на форума

• София – 12-13 март 2019 г. - Национален дворец на културата, ет. 3 и 4, 10:00-18:00ч.
• Варна – 18 март 2019 г. - Дворец на културата и спорта, 10:00-16:00ч.
Бургас – 20 март 2019 г. - Бургаски свободен университет, 10:00-15:00ч.
• Русе – 25 март 2019 г. - Русенски университет „Ангел Кънчев“, 10:00-15:00ч.
• Свищов – 27 март 2019 г. - Стопанска академия „Д. А. Ценов“, 10:00-15:00ч.
• Велико Търново – 1 април 2019 г. - Великотърновски университет, 10:00-15:00ч.
• Габрово – 3 април 2019 г. - Технически университет, 10:00-15:00ч.
• Пловдив – 8 април 2019 г. - Пловдивски панаир, Конгресен център, 10:00-16:00ч.


За допълнителна информация, можете да се свържете с екипа на JobTiger:
http://www.jobtiger.net/bg
E: office@jobtiger.bg
T: +359 2 49 180 10


За организаторите

За JobTiger
JobTiger стартира като първия кариерен сайт в България, създаден през 2000 г.
След близо 18 години работа компанията се разви като първата в България, предлагаща комплексно HR обслужване на клиентите си с международни опит и ноу-хау. Ние имаме над 30 000 клиенти и работим с повече от 325 000 кандидати за работа. През годините развихме дейността си в посока изграждане на утвърдена HR агенция с иновативен и икономически ефективен подход. Освен с портала за работа JobTiger.bg, пълен набор от услуги по подбор на персонал и отдаването на хора на временна работа, екипът ни се гордее и с това, че е най-големият организатор на събития в страната, сред които най-мащабният кариерен форум в България – „Национални дни на кариерата” и първият изцяло онлайн форум „Виртуални дни на кариерата“. Специалистите в JobTiger провеждат и редица обучения, HR конференции, а през последните години кампанията предлага пълен набор от Employer Branding активности на своите клиенти. Сред успешните проекти на JobTiger е и Audit Advice Associates (AAA) - първата компания в България, специализирана в HR одит. Пълният набор от услуги, които JobTiger предлага, можете да видите на JobTiger.net.

За дългогодишния партньор Нестле България
Нестле България е основен партньор на „Национални дни на кариерата – Добра кариера, Добър живот“ за 16-та поредна година. Компанията вече 25 години е стратегически инвеститор и помага на младите специалисти в страната да открият своя кариерен път и да се развиват в желаната професионална сфера. Нестле България развива своите стажантски и практикантски програми вече повече от 20 години. Като част от инициативата „Нестле се нуждае от младите хора“ за периода 2014 – 2018 г. компанията осигури възможност за работа, стаж или практика на над 550 млади хора до 30-годишна възраст и организира над 300 събития, насочени към подобряване на готовността на младите хора в техните първи кариерни стъпки. И през тази година на щанда на Нестле България всички посетители на кариерния форум ще имат възможността да се срещнат с мениджъри на ръководни позиции в компанията и да чуят каква е формулата на успеха от първо лице. В специално организираната CV работилница младежите ще могат да се посъветват с представителите на Нестле България и да им зададат въпроси, свързани с кариерните възможности в компанията.

Медийни партньори: Legion Run, Кариери, Аз мога тук и сега, Кариера за теб, Buljobs, 9 academy, Международната награда на херцога на Единбург – България, Able Mentor, сп. Журнал за жената, Uchi.bg, teenews.eu, Design weekend 2019, сп. Българска Наука, JobTiger.tv, hrindutry.bg, езикови училища Intellect.ISIC България.
Назад
ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner