Информация за пресата

44 компании ще вземат участие в четвъртото издание на HR Industry

понеделник, 09 февруари 2015
На 11 февруари 2015 г. от 9:30 ч. в х-л „Хилтън“ София ще бъде открито четвъртото издание на единственото специализирано събитие, посветено на HR индустрията в България – HR Industry 2015.

HR Industry е изложение, предназначено за всички, които участват в управлението на човешките ресурси и бизнес стратегии, практикуващи HR-и от водещи организации. Изложението се организира в отговор на нуждите на бизнеса от подобен род събитие в областта на човешките ресурси и това го прави отлична платформа за представяне на HR продукти и услуги.

Водещите тенденции за тази година ще бъдат представени от 44 фирми, занимаващи се с подбор на персонал, одит, обучения, тренинги и тимбилдинги, HR outsourcing, животозастраховане и здравно осигуряване, временна заетост, трудова медицина и други.

Посетителите на HR Industry 2015 ще могат да се запознаят с най-търсените услуги и иновации в управлението на човешките ресурси, ще имат възможността да обменят ценни идеи и опит с водещите HR специалисти и мениджъри на най-големите български и международни компании. Като подарък, всеки посетител ще получи издание от специализирания каталог на HR индустрията за 2015 г.

Входът е свободен.

HR Industry се организира от JobTiger. Генерален спонсор на изложението е MetLife.
Медийни партньори: сп. Мениджър, Probook, JobTiger.tv, Investor, Предприемач.com, Seminari 365, Expo World.

За повече информация посетете: hrindustry.bg
тел.: 02/ 49 180 14, e-mail: office@hrindustry.bg.
Назад
ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner