Информация за пресата

47 компании представиха иновациите и тенденциите в HR бранша

петък, 12 февруари 2016
На 11 февруари 2016 г., в х-л Хилтън, София, се проведе петото издание на престижното и единственото по рода си изложение HR Industry. Това уникално за HR бранша събитие отново събра много изложители и посетители в рамките на деня.

Изложението бе официално открито от г-н Светлозар Петров, Управител на JobTiger, г-жа Елка Димитрова, Директор Дирекция „Политика на пазара на труда и трудова мобилност“ в Министерството на труда и социалната политика и г-н Ивайло Пеев, Директор „Корпоративни решения“ в MetLife.

Г-н Светлозар Петров, Управител на JobTiger, сподели след закриването на изложението, че то е преминало много успешно. Той подчерта, че HR Industry е ключово за HR общността събитие и тази година за пореден път то е дало възможност на компаниите участници да направят заявка за иновациите и най-важните тенденции, които ще диктуват случващото се на HR пазара през следващите месеци.

47 компании и организации, опериращи в сферата на подбора на персонал, одит на персонала, обучения, тренинги и тиймбилдинги, HR outsourcing, животозастраховане и здравно осигуряване, временна заетост, консултации и други представиха своите нови услуги и се срещнаха с клиенти и бизнес партньори. Събитието събра на едно място най-утвърдените HR компании, над 550 управители на фирми, HR мениджъри и хора от бранша, които традиционно разчитаха да научат по време на изложението актуалните тенденции и новости в сферата на човешките ресурси. Всички те получиха и безплатен каталог HR Industry 2016, в който са включени профилите и портфолиото на водещи HR компании и други организации, които могат да улеснят работата на HR професионалистите.

По време на събитието се проведе и богата семинарна програма, в рамките на която бяха обсъдени най-новите тенденции в HR услугите. Представени бяха ползите от геймификацията, тайните на коучинга, важността на корпоративната култура, трудностите с иновациите, значимостта на гъвкавите социални придобивки и много други. JobTiger представи темата „Ефективни методи за Employer Branding. Как трябва и не трябва да го правим!“. Концепцията за employer branding е една от най-актуалните и съществени теми за много компании, желаещи да си изградят име на добри и предпочитани работодатели. Цялата семинарна програма премина при голям интерес и препълнени зали.

От тази година, сайтът на събитието hrindustry.bg започна да функционира целогодишно. В него ще бъдат постоянно публикувани новини и важна информация от HR бранша. Ново е също, че всички компании и организации, които взеха участие в изложението, имат възможността да се възползват от преференциите, които сайтът предлага. Те ще могат целогодишно и безплатно да публикуват актуални новини, свързани с дейността им, както и техни инициативи. Това ще даде пореден тласък на бранша, който получава по този начин още едно поле за изява.

HR Industry се организира от JobTiger. Генерален спонсор на изложението за поредна година е MetLife.

Медийни партньори са jobtiger.tv, сп. Мениджър, CooliceHost, сп. Човешки ресурси, Investor.bg, Dnes.bg и expoworld.bg.
Назад
ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner