Информация за пресата

47 организации ще вземат участие в петото издание на HR Industry

вторник, 09 февруари 2016
HR Industry 2016
 
 
На 11 февруари 2016 г., в 10:00 ч., в х-л „Хилтън“, София, ще бъде открито петото издание на престижното и единствено по рода си специализирано изложение, посветено на HR бранша в България – HR Industry 2016.

HR Industry е изложението, което всяка година представя световните иновации в HR сферата, пречупени през призмата на българската практика. То е предназначено за онези, които участват в управлението на човешките ресурси и създават корпоративните бизнес стратегии, за практикуващите HR-и от водещите организации и за всички, които искат да бъдат отлично и навременно информирани за най-значимите новости и тенденции в бранша. Това събитие винаги търси и намира отговор на нуждите на бизнеса от знания, умения и качествени услуги. Тъй като изложението няма аналог в България, за пет години то се превърна във фокусна точка за всички важни новости, услуги и продукти, които вълнуват гилдията на специалистите по човешки ресурси.

В инициативата ще се включат 47 фирми и организации, които за пореден път ще имат възможността да представят водещите тенденции за тази година в сферата на HR проблематиката. Изложители са утвърдени и с доказан имидж фирми и организации, занимаващи се с подбор на персонал, одит, обучения, тренинги и тимбилдинги, HR outsourcing, животозастраховане и здравно осигуряване, временна заетост и други.

Ценна за посетителите и изложителите е и богата семинарна програма. 16 компании ще представят по интригуващ начин иновативните и значими теми, които са на дневен ред в сферата на HR - ползите от геймификацията, съвременни практики при подбора на кадри в сферата на обученията, концепцията за коучинга, важността на гъвкавите социални придобивки и много други. JobTiger ще представи по време на семинарната част много актуалната и вероятно централна за 2016 година HR тема „Ефективни методи за Employer Branding. Как трябва и не трябва да го правим!“ Идеята за активен employer branding е в момента изключително често разглеждана и обсъждана от редица утвърдени компании, които целенасочено се стремят да изпъкнат като добри и желани работодатели.

Посетителите на HR Industry 2016 ще могат също така да се запознаят с най-търсените услуги и иновации в управлението на човешките ресурси, ще имат възможността да обменят ценни идеи и опит с водещите HR специалисти и мениджъри на най-големите български и международни компании и ще могат да установят ползотворни работни контакти, които са добра основа за бъдещи бизнес сътрудничества.

Всеки посетител ще получи и безплатно издание от специализирания каталог на събитието, който се явява ценен справочник за възможностите, предоставяни от гилдията на HR компаниите.

Входът за посетители е свободен.

HR Industry се организира от JobTiger. Генерален спонсор на изложението за поредна година е MetLife.

Медийни партньори са jobtiger.tv, сп. Мениджър, CooliceHost, сп. Човешки ресурси, Investor.bg, Dnes.bg и expoworld.bg.

За повече информация посетете: hrindustry.bg
тел.: 02/ 49 180 14, e-mail: office@hrindustry.bg.
Назад
ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner