Pressreleases

Близо 30 топ компании ще търсят хора за екипите си на Национални дни на кариерата

Monday, 10 April 2023
 
Най-големият кариерен форум се завръща в Русе на 11 април
 
На 11 април ще е русенското издание на форума, от който са започнали кариерите на повече от 53 хиляди студенти и младежи у нас. Близо 20 водещи компании у нас ще очакват кандидатите за нова работа или стаж от 10:00 до 14:00 ч. в Русенски университет „Ангел Кънчев”. Входът за търсещи работа е безплатен.
 
Национални дни на кариерата е важен инструмент за студентите и младите професионалисти, които търсят кариерни възможности. Всяко от 22-те издания, организирани досега от пионера в кариерните събития у нас – JobTiger,  се е доказало като най-лесният и ефективен начин за студенти и млади специалисти да дадат тласък на кариерата си в желаната от тях посока. Освен срещи с представители на топ работодателите у нас, форумът е и мястото да се събере полезна информация, да се създадат важни контакти, да се обменят опит и знания с множество колеги и доказани професионалисти от различни индустрии. 
 
Освен на добрите традиции, Национални дни на кариерата продължават да са верни и на търсенето и внедряването на иновации. За втора поредна година посетителите на форума ще се възползват от ScanFactor – иновативна технология, чрез която кариерните форуми на живо са с дигитален обмен на данни.
Иновацията позволява лесно и практично споделяне на профил, автобиография или портфолио на търсещ нови професионални възможности кандидат с предлагащите работни позиции - само с QR код!
 
В официалното откриване на великотърновското издание на Национални дни на кариерата 2023 ще вземат участие: 
акад. Христо Белоев, дтн, Русенски университет „Ангел Кънчев”
Светлозар Петров, Управител на JobTiger. 
 
 
Златен спонсор на събитието е ABA – Work in Austria, а бронзов спонсор е Софийска вода АД. 
 
Партньори на Национални дни на кариерата са Тракия Икономическа Зона, Национален борд по туризъм, НАПОО, Столична община, Технически университет – Габрово, Русенски университет „Ангел Кънчев“, Областна управа гр. Русе, JobTiger.tv, HRIndustry.bg. 
 
С подкрепата на Baristo, Таткова градина, Аз мога тук и сега, ISIC България, 9 Academy, AIBEST, BESCO, сп. Мениджър, b2b Media, lider.bg, pixelmedia, uchi.bg, Кариери, Международна награда на херцога на Единбург, Eventiplier, Kaldata, AIESEC, Advent Group, ISIC, HR manager, MyJob, сп. BGlobal, сп. ENTERPRISE, Legion Run, Gustomedia, Innovation Starter, Innovation Explorer, careertv, MySofia.bg, Aspasia.
 
За организатора и събитието:
JobTiger e компания за комплексни HR услуги и организира „Национални дни на кариерата“ вече 22 години в продължение на мисията си да създава стойност за хората, търсещи работа, бизнеса и обществото.
 
Повече подробности за Национални дни на кариерата 2023 можете да откриете на https://careerdays.bg/ 
 
За контакт и повече информация:
events@jobtiger.bg
+359 884 505 609
Back
JobTiger Banner
Zaplatomer Banner