Информация за пресата

Дни на кариерата - Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг, Обслужване на клиенти стартира със сериозен интерес от страна на работодателите

четвъртък, 16 ноември 2023
На 21 ноември от 10:00 часа в УНСС стартира Дни на кариерата - Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг, Обслужване на клиенти 2023. 89 компании са заявили участие в търсене на млади таланти. Събитието дава възможност на студенти и млади специалисти, които търсят кариерно развитие в посочените области, да създадат ценен личен контакт с представители на компаниите лидери в секторите, да открият своето ново работно място или да получат шанс за участие в стажантска програма. Форумът продължава до 16:00 часа и е безплатен за посетители, но с предварителна регистрация.
 
И тази година събитието ще е в унисон със зелените политики за опазване на природата. JobTiger, в партньорство със ScanFactor, улеснява максимално търсещите работа и им дава възможност да представят себе си и да кандидатстват посредством QR код. Всеки посетител може бързо и лесно да създаде свой професионален профил в ScanFactor - тук
 
Кариерният форум е утвърден начин за младите специалисти да добият актуална информация за динамиката в търсенето и предлагането на работа в сектора, в който планират да се развиват. И не на последно място е идеалният начин да достигнат до представителите на топ компаниите от тези сектори, без да преминават през дълга процедура на преглеждане на обяви, подготовка на документи и очакване дали ще бъдат поканени на интервю за работа в желаната компания. 
 
За участниците са предвидени и томболи с разнообразни награди, като печелившите ще се изтеглят в 15:00 часа сред регистрираните присъстващи посетители.
 
Събитието ще бъде открито в 10:00 часа с кратко приветствие на ректора и неговите гости.
 
На откриването ще присъстват:
  • Проф. д-р Димитър Димитров – Ректор на УНСС
  • Инес Воданович – представител на златния спонсор ABA – Work in Austria.
  • Атанас Димитров - директор на Междууниверситетския център за развитие на кариерата (МЦРК)
  • Илиян Чабуклийски - председател на Студентския съвет при УНСС
  • Светлозар Петров – Управител на JobTiger
За регистрация, както и за подробности за програмата, изложителите на форума и други детайли за провеждането му – посетете https://careerdays.bg/bg/economy-careerdays/students.
 
Дни на кариерата – Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг, Обслужване на клиенти се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger, съвместно с Междууниверситетски център за развитие на кариерата на УНСС и Студентски съвет при УНСС под патронажа на Ректора на УНСС проф. д-р Димитър Димитров. 
 
Златен спонсор на събитието е ABA – Work in Austria
Бронзови спонсори на събитието: EKO Bulgaria и Eurospeed
 
Медийни партньори: JobTiger.tv, HR Industry, Асоциация на индустриалния капитал в България, сп. Мениджър, b2b Media, ЛИДЕР.БГ, „Аз мога – тук и сега, Legion Run, ISIC International student identity card, Фондация „Международна награда на херцога на Единбург – България“,  EVENTIPLIER и 9Academy, Advent group, sofoods, Baristo, Aspasia, Nescafe 3in1, Kit Kat, AISEC, gustomedia, mysofia.bg, Кариери, pixel media, HR manager, My job, IMG, uchi.bg.
 
Назад
Zaplatomer Banner