Информация за пресата

Един от световните лидери в обслужването на клиенти и BPO (Business Process Outsourcing) индустрията - Сайтел създава над 100 нови работни места във Варна

вторник, 04 ноември 2014
Компанията предлага интересни длъжности в сферата на обслужването на клиенти

Варна, 4 ноември 2014 – Сайтел продължава успешното си развитие в България като отваря втора локация в гр. Варна.

Сайтел България стартира през 2006 г. в София и до този момент са наети повече от 600 души. Сега, с придобиването на нов клиент в телекомуникационния сектор, компанията планира да създаде повече от 100 нови работни места във Варна за предстоящата година. Подборът на кадри за новия сайт, който ще започне операции в началото на февруари 2015 г., е в процес. От сега нататък компанията ще предлага различни длъжности, за които своевременно ще се търсят подходящи кандидати.

Сайтел е един от водещите световни доставчици на аутсорсинг услуги в обслужването на клиенти. Фирмата предлага на своите клиенти разнообразни видове услуги с широк обхват на дейност: привличане и обслужване на клиенти, техническа поддръжка, както и програми за социални медии. С повече от 29 години професионален опит, Сайтел управлява клиентски програми от името на някои от най-известните компании в света. Фирмата предлага на своите клиенти услуги на 40 езика чрез своите над 130 сайта в 23 държави. Само на територията на Европа работят 15 000 служители в страни като България, Дания, Франция, Германия, Италия, Холандия, Полша, Португалия, Сърбия, Испания и Обединеното кралство.

За новото място във Варна, Сайтел търси да наеме хора с различна квалификация. Мая Янева, директор на компанията в София, казва: "Ние търсим квалифицирани кадри, които да продължат успеха ни и във Варна. Всъщност в момента тече подбор за директор на сайта, мениджър обслужване на клиенти, ръководител екип и мениджър човешки ресурси, които да поставят основите на новия екип във Варна. Освен свободните управленски длъжности, компанията предлага длъжности на ниво специалист обслужване на клиенти. Те ще бъдат отговорни за приемането на входящи международни телефонни обаждания, помагайки на клиентите и гарантирайки им, че техните запитвания се разглеждат по ефикасен и висококачествен начин.” За да опише организационната атмосфера на Сайтел, Милена Пенева, мениджър развитие и управление на човешките ресурси в Сайтел София, заявява: "В Сайтел ние споделяме една обща страст - да направим обслужването на всеки един клиент запомнящо се. Поставяме служителите на първо място, защото разчитаме на тях, за да гарантираме на клиента едно изключително преживяване."

Сайтел търси да наеме целеустремени служители с желанието да работят в сферата на обслужване на клиенти, такива, които харесват работата с хора, насърчават екипната работа и споделят отговорността за цялостното представяне на екипа. Кандидатите трябва да демонстрират почтеност, внимание към детайла и нагласа "Аз Мога". Те трябва свободно да владеят немски език.

Кандидатите, които биха искали да развият своята кариера с водещ световен лидер в обслужването на клиенти и BPO индустрията, трябва да погледнат по-отблизо Сайтел. Със своята ориентирана към хората култура и отдаденост за непрекъснато усъвършенстване и развитие, Сайтел предлага атрактивна гама от кариерни възможности във Варна.

Кандидатите могат да изпращат своите документи на вниманието на г-жа Нели Малакова, старши специалист подбор в JobTiger на имейл адрес: varna@jobtiger.bg. Въпроси могат да бъдат отправяни и директно на телефон 00 359 2 4918 016.

За Сайтел
С грижата към своите клиенти, Сайтел утвърждава позиция си на световен лидер в аутсорсинг иновациите за обслужване на клиенти. С повече от 29 години професионален опит и чрез своите 58 000 служители, Сайтел осигурява най-добрата възвръщаемост на клиентските инвестици чрез изграждане на клиентска лоялност, увеличаване на продажбите и подобряване на ефективността. Сайтел предлага на своите клиенти разнообразни видове услуги с широк обхват на дейност: привличане и обслужване на клиенти, техническа поддръжка, както и програми за социални медии. Компанията предлага обслужване на територията на 23 страни в Северна Америка, Южна Америка, Европа, Африка и Азиатско-Тихоокеанския регион. Сайтел обслужва крайни потребители на едни от най-известните световни организации на 40 езика. Сайтел е частна и мажоритарна собственост на канадската диверсифицирана компания, Onex Corporation.

За повече информация, моля посетете www.sitel.com


Контакт за кандидатури:
JobTiger
Г-жа Нели Малакова, старши специалист подбор
Ул. Цар Симеон 53
София 1000, България
Email: varna@jobtiger.bg
Тел: +359 2 4918 016


Sitel Bulgaria:
Сайтел България ЕООД
Булевард Никола Вапцаров 55
София 1407

Тел: +359 2 819 9678
Fax: +359 2 819 9699
Email: hr.sofia@sitel.com
Назад
ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner