Pressreleases

Едни от водещите компании в своите сектори вече се включиха в стажантска програма EMPOWER

Wednesday, 28 April 2010
Едни от най-добрите компании в своите сектори вече се присъединиха като работодатели в Националната стажантска програма EMPOWER за млади лидери. Ето и списъка с компаниите и позициите, обявени към този момент:

CMS Cameron McKenna - Стажант "Юрист", гр. София
InvestNet.bg - Стажант "Анализатор”, гр. София
Vivacom - Стажант в отдел "Корпоративни продажби", гр. София
Икономедиа - Стажант в отдел "Човешки ресурси”, гр. София
Челопеч Майнинг ЕАД - Стажант по проект "Въвеждане на ключови показатели за представяне (KPIs) в определена оперативна или административна област", гр. Челопеч
Институт за пазарна икономика - Стажант "Икономист-анализатор", гр. София
Луфтханза Техник София ООД - Стажант в отдел "Администрация", направление "Финанси, HR, Маркетинг"; Стажант в звено "Поддръжка на самолети", направление "Авиация"; Стажант в звено "Поддръжка на самолети", направление "Планиране и логистика", гр. София
Телелинк България - Стажант "ИТ и бизнес консултиране", гр. София
Немечек България - Стажант "Маркетинг и продажби", гр. София
Каменица АД - Стажант в отдел "Пивопроизводство", гр. Пловдив
ALICO България - Стажант в отдел "Човешки ресурси и обучение", гр. София
Стажант във "Финансов отдел", направление "Счетоводство", гр. София
EPIQ Electronic Assembly - Стажант "Електроника", Стажант "Проекти", гр. Ботевград
Adecco България – Стажант в отдел "Подбор", гр. София
Българска агенция за инвестиции - Стажант "Маркетинг и консултантска дейност", гр. София
Colliers International - Стажант в отдел "Маркетинг", гр. София
БМ Лизинг - Стажант "Техническа оценка и връзка с доставчици", гр. София
Empower United – Стажант "Проектна дейност", гр. София
JobTiger Ltd. - Стажант "Подбор на персонал и работа с клиенти", гр. София

Списъкът не е окончателен и ще бъде допълван, а последните новини около присъединилите се компании, могат да бъдат намерени на сайта на Фондация Empower United – www.empower.bg.

Поради тази причина, срокът за прием на документи по стажантска програма Empower отново ще бъде удължен. Студентите, които имат желание да кандидатстват за стаж в някоя от топ компаниите в България, ще имат възможност да съберат всички необходими документи и да ги изпратят нa empower@jobtiger.bg до 31 май 2010 г. Така компаниите, които се присъединиха последни към инициативата ще имат възможност да подберат квалифицирани и високо мотивирани студенти, които отговарят най-пълно на техните изисквания.

Национална стажантска програма Empower за млади лидери се осъществява от Фондация Empower United с финансовата подкрепа на Фондация "Америка за България" и в партньорство с ДжобТайгър ООД и Американския Университет в България (AUBG). Инициативата се подкрепя от две от най-големите работодателски организации у нас – Американската търговска камара (AmCham) и Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ).

Повече информация за програмата и конкретните изисквания към кандидатстващите, можете да получите на сайта на Фондация Empower United – www.empower.bg.

Програмата се организира с финансовата подкрепа на Фондация "Америка за България". Фондация "Америка за България" подпомага развитието и растежа на динамичен частен сектор в полза на свободна и демократична България. Основана през 2008 година, Фондацията е наследник на Българо-американския инвестиционен фонд, създаден от Правителството на САЩ чрез Американската агенция за международно развитие. Грантовете, които Фондация "Америка за България" предоставя, продължават отношенията на доброжелателство и приятелство между народите на САЩ и България.

Empower United е нестопанска организация, чиято мисия е да създава възможности за българските граждани и компании да реализират пълния си потенциал. Тя обединява съмишленици с богат опит и фокус върху най-добрите световни практики и новаторски методи в полза развитието на лидерските и предприемачески умения и професионалната квалификация в България.

За повече информация:
Радослав Цонов
Empower United
radoslav.tsonov@empower.bg
+359 2/ 819 45 74
Back
ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner