Информация за пресата

Форум „Кариери – Добра Кариера, Добър Живот” с ново име

сряда, 19 януари 2011
По повод десетата година от основаването си и националния си мащаб, форумът за студентски стаж и кариера „Кариери – Добра Кариера, Добър Живот”, провеждан от JobTiger с помощта на Нестле България АД, прерастна в „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот”.

Национални дни на кариерата 2011Както и досега, целта на форума е да среща младите специалисти и студентите с реалния бизнес, за да са подготвени за бъдещето и за да могат да изберат подходящата и вдъхновяваща ги кариера. За деветте години на провеждане на форума от него са се възползвали над 123 000 млади хора.

Тази година форумът ще се проведе в седем академични града. Очакванията на организаторите са, че тази година, за пръв път след започването на кризата, броят на фирмите участници ще се увеличи. Това съответства и на нарастващия оптимизъм, който се забелязва на пазара на труда.
 
В първите 12 дни на регистрация за “Национални дни на кариерата - Добра Кариера, Добър Живот”, са се записали за участие 42 фирми на 118 щанда общо в седемте града, като само в София са записани 39 фирми на 51 щанда.

Форумът е част от инициативите на организаторите за създаване на благоприятна среда за развитието и запазването на младите специалисти в България.
Повече информация за “Национални дни на кариерата - Добра Кариера, Добър Живот” вижте на: http://www.jobtiger.bg/careers/2011/?ln=2
Назад
ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner