Pressreleases

Hitachi Solutions Europe в партньорство с JobTiger Recruitment за своето разрастване в България

Thursday, 08 August 2019

Hitachi Solutions е компания, която разбира какво е нужно за успешната дигиталната трансформация на една организация, използвайки най-новите технологии и тяхното плавно интегриране в компании сред публичния и частния сектор. Като част от групата Hitachi, Hitachi Solutions е глобална консултантска компания с близо 3000 професионалисти, като основен фокус е използването на достъпни и удобни за потребителите бизнес приложения, базирани на Microsoft cloud и като един от най-големите Dynamics партньори, компанията е водеща във въвеждането на клиенти в модерния свят.

В последните години, Европейският филиал, в лицето на Hitachi Solutions Europe, се разраства от 35 професионалисти през 2012 до над 800 в 2019, с офиси във Великобритания, Германия, Франция и Португалия, като този ръст продължава с високи темпове.

През 2019 година Hitachi Solutions Europe реши да разшири дейността си с отваряне на IT център в България. Очаква се центърът да заработи през втората половина на 2019г.

С навлизането си на нашия пазар, Hitachi Solutions се довери на JobTiger Recruitment за свой основен партньор и консултант при подбора на кандидати в България. Традиционно консултантите по подбор се запознаха със спецификата на използваните технологии, естеството на работа и конкретните изисквания за позициите. Съчетан с дългогодишният опит на JobTiger Recruitment в сферата на информационните технологии, както и конкретните изисквания на работодатели и търсещи работа, проектът отбеляза отличен старт и продължава своето успешно развитие.

Ако желаете да се включите в това успешно развитие и да бъдете част от изграждането на екипа на Hitachi Solutions Europe в София, можете да го направите като разгледате и кандидатствате по настоящите позиции:

Technical AX Consultant
Functional AX Consultant
CRM Consultant

За Нас:

JobТiger Recruitment e част от Бизнес Групата ДжобТайгър.

След близо 18 години работа компанията се разви като първата в България, предлагаща комплексно HR обслужване на клиентите си с международни опит и ноу-хау. Ние имаме над 30 000 клиенти и работим с повече от 325 000 кандидати за работа. През годините развихме дейността си в посока изграждане на утвърдена HR агенция с иновативен и икономически ефективен подход. Освен с портала за работа JobTiger.bg, пълен набор от услуги по подбор на персонал и отдаването на хора на временна работа, екипът ни се гордее и с това, че е най-големият организатор на събития в страната, сред които най-мащабният кариерен форум в България – „Национални дни на кариерата” и първият изцяло онлайн форум „Виртуални дни на кариерата“. Специалистите в JobTiger провеждат и редица обучения, HR конференции, а през последните години кампанията предлага пълен набор от Employer Branding активности на своите клиенти. Сред успешните проекти на JobTiger е и Audit Advice Associates (AAA) - първата компания в България, специализирана в HR одит. Пълният набор от услуги, които JobTiger предлага, можете да видите на JobTiger.net.

Контакти: web: jobtiger.agency; email: jtr@jobtiger.bg; tel: +359 2 491 8021