Информация за пресата

HR Industry 2015 е с фокус върху новостите в сферата на HR услугите

сряда, 11 февруари 2015
Днес, 11 февруари 2015 г., в 9:30 ч. беше даден стартът на четвъртото издание на единственото специализирано изложение на HR бранша в България - HR Industry.

Събитието бе официално открито в хотел Хилтън от г-н Светлозар Петров, Управител на JobTiger, г-жа Елка Димитрова, Директор „Дирекция Политика на пазара на труда и трудова мобилност“ в Министерството на труда и социалната политика и г-н Ивайло Пеев, Директор „Корпоративни решения“ в MetLife.

HR Industry е изложение, предназначено за всички, които участват в управлението на човешките ресурси и бизнес стратегии, практикуващи HR-и и специализирани консултанти от водещи български и международни организации. Изложението се организира в отговор на нуждите на бизнеса от подобен форум в областта на човешките ресурси. С годините, HR Industry се превърна в отлична платформа за представяне на HR иновации и услуги, а всяка година броят на участващите компании нараства.

Водещите тенденции за тази година ще бъдат представени от 44 фирми, опериращи в сферата на подбора на персонал, одит на персонала, обучения, тренинги и тиймбилдинги, HR outsourcing, здравно и пенсионно осигуряване, временна заетост, трудова медицина, консултации и други.

Посетителите на HR Industry 2015 имат възможност да се запознаят с най-търсените услуги и нововъведения в управлението на човешките ресурси, да обменят опит и идеи с доказани HR специалисти и мениджъри, да открият нови бизнес партньори. За всеки от тях е предвидено и безплатен каталог HR Industry 2015, в който са включени профилите и портфолиото на десетки HR компании.

Освен от изложбените щандове, посетителите могат да се възползват и от разнообразна семинарна програма. В рамките на презентациите, експерти представят актуални теми и тенденции в бранша, сред които и:
  • Придобивки за служители - Групов спестовен план
  • Правните аспекти на подбора на персонал
  • Облачен софтуер за управление на човешки ресурси
  • Методология за идентифициране на потенциала на служителите
  • Уебинарите - бъдещето на обученията
HR Industry се организира от JobTiger. Генерален спонсор на изложението за поредна година е MetLife.

Медийни партньори на събитието са сп. Мениджър, Probook, JobTiger.tv, Investor, Seminari 365, Предприемач.com, Expoworld.bg

За повече информация, посетете: hrindustry.bg
тел.: 02/ 49 180 14, e-mail: office@hrindustry.bg
Назад
NCD2024 Banner
Zaplatomer Banner