Информация за пресата

Изтече крайният срок за прием на документи за Награда EMPOWER за изключителни млади предприемачи

четвъртък, 01 юли 2010
Вчера, 30 юни 2010 г., изтече крайният срок за кандидатстване в конкурса за млади предприемачи Награда EMPOWER. В рамките на два месеца – от 01.05.2010 до 30.06.2010 г. Фондация Empower United приемаше бизнес планове от български граждани на възраст между 18 и 35 години. Целта на конкурса "Награда EMPOWER за изключителни млади предприемачи" е да награди най-добрите бизнес идеи и да разпредели между тях наградния фонд от повече от 200 000 лева, както следва:
  • Първа награда: 100 00 лева
  • Втора награда: 60 000 лева
  • Трета награда: 40 000 лева
  • "Зелена" награда: 5 000 лева
Като част от програмата на конкурса Фондация Empower United организира шест открити дискусии. По време на четирите месечни срещи в София и двете събития в Пловдив и Варна водещи бизнес лидери разясниха на кандидатите по какъв начин най-добре да структурират и оформят своите идеи и документално, под формата на бизнес план, да кандидатстват за Награда EMPOWER. Oбщият брой на посетилите шестте събития е близо 2000 души.
Цялата информация, свързана с крайния брой кандидатствали и следващите процедури за избор на печелившите идеи, ще бъде обявенa във вторник, 06.07.2010.
Конкурсът "Награда Empower за изключителни млади предприемачи" се осъществява от Фондация Empower United със съдействието на Министерството на икономиката, енергетиката и туризма и с подкрепата на Societe Generale Експресбанк.

Партньори на инициативата са и Фондация Моторола, CMS и AES (Ей И Ес).
Програмата се провежда с щедрата подкрепа на американския народ чрез Американската агенция за международно развитие (ААМР).

За повече информация:
Радослав Цонов, Empower United - radoslav.tsonov@empower.bg, +359 2/ 819 45 74
Диляна Стоянова, Маркетор - dilyana@marketorbg.com, +359 2/806 37 62
Анка Костова, Societe Generale Експресбанк - anka.kostova@socgen.com, +359 2/ 937 06 33
Милица Крайнова, Еuro RSCG Sofia - militza.krainova@eurorscg.bg, +359 2/400 94 30


За Empower United
"Empower United" е нестопанска организация, чиято мисия е да създава възможности за българските граждани и компании да реализират пълния си потенциал. Тя обединява съмишленици с богат опит и фокус върху най-добрите световни практики и новаторски методи в полза развитието на лидерските и предприемачески умения и професионалната квалификация в България.
www.empower.bg

За Societe Generale Експресбанк
Societe Generale Експресбанк е една от десетте най-големи банки в България с повече от 360 000 клиенти. В нея работят повече от 1 400 служители в над 140 офиса в цялата страна. Целта на Societe Generale Експресбанк е да предлага на клиентите си достъпни, гъвкави, качествени, иновативни продукти и услуги при изгодни ценови условия. В ролята си на партньор на Наградата Empower, Societe Generale Експресбанк ще допринесе с познания и опит в сегмента на малкия и среден бизнес.
 
Можете да намерите всички материали, както и много допълнителна информация за Фондация Empower United, в профилите ни онлайн:
Facebook – www.facebook.com/empower.bg
Twitter –
www.twitter.com/empowerunited
Vimeo –
www.vimeo.com/channels/empowerunited
YouTube –
www.youtube.com/user/empowerunited
Picassa –
www.picasaweb.google.com/empower.bg

Съдържанието на тази прес-информация е отговорност на фондация "Empower United" и не отразява непременно становищата на ААМР или Правителството на Съединените американски щати.
Назад
ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner