Pressreleases

JobTiger.bg сред 500-те най-добри сайтове за работа в света

Friday, 19 June 2020
 
Global Human Capital Group обяви най-добрите в света за 2020 г.
 
 
Кариерни сайтове от 228 държави са включени в излязлата през юни класация на Global Human Capital Group (GHCG) TOP 500 Worldwide Job Portals. JobTiger.bg e единственият български сайт за работа, заслужил място в престижната класация.
Като водещ консултант за подбор на таланти в световен мащаб, GHCG следва мисията си: „Да свързваме талантите глобално, създавайки по-добро бъдеще за всички“. Именно с тази цел, компанията предоставя глобална класация, с която хората да се ориентират по-лесно в кариерните си търсения във всяка точка на света. Класацията онагледява най-добрите възможности за развитие както на национално ниво, така и на международно.

Номинирането на най-добрите световни сайтове за търсене и предлагане на работа в настоящия момент на глобална икономическа криза е част от корпоративната социална отговорност на GHCG, като така те дават по-голяма видимост на порталите, които отговарят на най-високи професионални и технологични критерии и са ефективен помощник на пазара на труда.

JobTiger създава първият професионален кариерен сайт в България през 2000 г. - JobTiger.bg.

Платформата JobTiger.bg винаги е имала за цел, освен обявите за работа, да предлага и качествено съдържание на търсещите работа. Кариерният съветник с препоръки за подготовка на автобиография и мотивационно писмо, както и идеи за по-добро представяне по време на интервю за работа, е една от най-четените секции на платформата. В началото на 2020 г., към сайта бе добавена и обновената и подобрена услуга - Employer Branding профил за работодатели, които искат да представят детайлно портфолио на компанията си с отговори на най-важните въпроси, които кандидатите си задават, когато започнат да проучват дадена фирма.

Екипът на първия кариерен сайт у нас осъществява и множество изследвания за пазара на труда у нас в допълнение на основната си дейност да свързва бизнеса и специалистите и да им помага да осъществяват мечтите си в професионален план.

Повече от 19 години JobTiger е лидер в предлагането на комплексно HR обслужване и е уважавана от клиентите си заради внесените у нас и доразвити опит и ноу-хау от най-добрите световни практики. Компанията е и най-големият организатор на кариерни събития в страната.

Инфографиката с класирането на 500-те най-добри сайтове за работа в света за 2020 г.: https://www.globalhumancapitalgroup.com/infographics/?lang=en
Back
JobTiger Banner
Zaplatomer Banner