Pressreleases

JobTiger номиниран за наградата на BestPractice-IT за най-креативно ИТ решение за 2005 година

Friday, 11 March 2005
JobTiger беше номиниран за наградата на BestPractice-IT (http://www.bestpractice-it.com) за най-креативно ИТ решение за 2005 година, измежду 300 компании, кандидатствали за тазгодишната награда награда BestPractice-IT за най-креативно ИТ решение за 2005 година. Само 12 компании измежду номинираните са от Европейски страни извън Германия.

Номинацията на JobTiger е за решение, реализирано съвместно с EastiSoft (http://www.eastisoft.com/) за проучване мнението на клиентите на фирмата.

BestPractice-IT е единствен по рода си мултинационален проект за комуникация между малките и средни фирми, който насърчава внедряването и използването на информационни и комуникационни технологии в малки и средни предприятия в Европа. Състои се от годишна награда, Годишна книга, специализирани издания, CD-ROM и уебсайт.

BestPractice-IT е едновременно официален орган на CeBIT-Mittelstand (www.cebit-mittelstand.de), търговското изложение за малки и средни предприятия, както и стратегически медиен партньор на Електронната Бизнес Мрежа (www.ec-net.de), поддържана от Германското Федерално Министерство на Икономиката и Труда.

Номинираните фирми за най-креативните и интересни ИТ решения и приложения се включени в Годишната книга на BestPractice-IT, която се представя всяка година на панаира CeBIT през март в Хановер и се радва на огромно внимание от страна на медиите, гостите на панаира и хилядите представители на фирми и предприятия.

Ежегодната награда за иновативно ИТ решение, внедрено успешно в малко или средно предприятие, е на стойност 5 000 Евро и се връчва на изложението CeBIT (10-16 март, Хановер, Германия).

Условие за участие е да се акцентира върху внедрени технологични решения и комуникационни продукти и ползата от тях за бизнеса им, а не да се промотират собствените продукти и услуги. Целта на проекта е малките и средни фирми да представят конкретни примери от успешно внедрените иновативни IT решения, като по този начин споделят опита си с други фирми от цяла Европа.

JobTiger.bg e първият професионален български уеб сайт за набиране на персонал, Създадена с цел да увеличи ефективността на пазара на труда, фирмата предоставя интегрирани, висококачествени, целенасочени услуги по набиране на персонал, обединяващи най-добрите, съобразени с българския пазар характеристики и технологии.
Back
NCD2024 Banner
Zaplatomer Banner