Pressreleases

JobTiger с нова ценова политика

Wednesday, 28 March 2007
От 28.03.07 г. JobTiger въвежда нова ценова политика относно публикуването на обяви за работа на сайта. Определящ фактор за цената им вече не е периодът на активност, а позицията на обявата в списъка на сайта. Всеки работодател има възможност сам да определи мястото, където да бъде позиционирана неговата обява в www.JobTiger.bg и съответно сам да изчисли цената, която ще трябва да плати, за да получи това място.
Новата ценова политика предоставя избор от цени в зависимост от бюджета на работодателя. Периодът на активност на всяка обява е 1 месец, като може да бъде намален в зависимост от нуждите на работодателя.

Как се случва това?
При поръчка на обявата, избирате нейния тип от трите възможни: обикновена, стандартна и специална - цената на всяка от тях е съответно 40, 100 и 200 лв. Колкото по-висока цена заплатите за Вашата обява, толкова по-напред в списъка се позиционира тя. Ако публикувате заплата във Вашата обява, получавате 25% отстъпка от посочените цени!
Към фиксираните цени можете да добавите и допълнителна сума, която да изведе обявата Ви на още по-предна позиция. В процеса на поръчка на обявата можете предварително да изчислите мястото, на която ще застане тя.

Можете да променяте позицията и на вече публикувана обява! Новата позиция се изчислява според сумата, която бихте заплатили, за да преместите обявата си по-напред. За улеснение разполагате с коефициента на позициониране на първата обява в списъка.

С новата ценова политика JobTiger вече дава възможност и за закупуването на предплатен пакет за услуги, с предварително изчислена отстъпка. С него разполагате със сума за изразходване, намаляваща с всяка използвана услуга. Целта е както да спестите пари, така и да намалите времето за администриране плащането на услугите.

Повече информация относно новите цени на JobTiger можете да получите тук или на телефони: + (359 2) 9489 132/138/139.
Back
ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner