• Кариери 2002 - шансът да избираш

  сряда, 15 май 2002
  Форум за студенти и работодатели, за нови контакти и възможности, за перспективно бъдеще и успешно развитие на бизнеса.

  Обединявайки своите усилия в откриване на нови възможности за професионална реализация, днес JobTiger, Top Team и Министерство на икономиката обявиха форума "КАРИЕРИ 2002", където завършващи студенти и работодатели ще имат възможността да се срещнат и установят контакти. Целта на форума е да се подпомогнат работодателите в набирането на необходимия им персонал и да се улеснят студентите при търсене на подходяща работа в началото на професионалната им кариера.

  КАРИЕРИ 2002 ще се проведе на 21 и 22 май 2002 г. в СТЦ Интерпред, гр. София.

  Фирмите и организациите, заявили участие във форума включват големи български и международни компании - банки, консултантски фирми и производствени предприятия, които имат добре развити стажантски програми. За първи път в подобен форум освен фирми и предприятия от частния сектор ще участват и държавни ведомства: Министерство на труда и социалната политика, Министерство на земеделието и горите, Изпълнителна агенция за насърчаване на търговията, Агенция за чуждестранни инвестиции и др., заявили участие в програма “Българска мечта” на Министерство на Икономиката.

  Съпътстващата програма на форума включва семинари и презентации насочени и към двете групи участници.

  Поканени са студентите от всички висши учебни заведения от София и страната. Обявени са стажантски места за студенти от различни специалности.

  Официален медиен партньор на КАРИЕРИ 2002 е вестник Пари.

  В сайта на ДжобТайгър www.JobTiger.bg може да бъде намерена подробна информация за условията за участие в събитието, фирмите и организации -участнички, и обявените стажантски позиции.

  Заповядайте на пресконференцията, организирана от JobTiger, на 16.04.2002 г., от 10.00 ч. в Пресклуба на БТА.