Информация за пресата

Лесно и бързо публикуване на обяви за работа в JobTiger

четвъртък, 08 януари 2009
За да улесни всички работодатели, които нямат време, възможност или опит с въвеждането и съставянето на ефективен текст за обява за работа, екипът на JobTiger.bg предлага услугата "Лесно публикуване на нова обява".

Какво представлява услугата?
Всеки работодател (регистриран или не) получава готова обява в сайта www.JobTiger.bg, след уточнение на параметрите на обявата с нашия екип.

Параметрите на обявата, която желаете да бъде генерирана и въведена от нас се уточняват или като изпратите чернова, кратко описание, линк към вече генерирана на друго място позиция или какъвто и да е друг файл, носещ информация за позицията до екипа на JobTiger. Или като се свържете с нас по телефона.

Регистрирани работодатели могат да ползват услугата от акаунта си в "Лесно публикуване на нова обява" или да изпратят готова обява като прикачен файл по e-mail. Телефон за контакти: 02/4918 000.

Нерегистрираните работодатели може да изпратят e-mail (като посочват името си, компанията и координатите за контакт) или се обадят на телефон 02/4918 000.

Цената на въвеждането на обявата (еднократно) е 15,00 лв без ДДС.
Назад
ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner