Информация за пресата

Над 3500 студенти посетиха “Дни на кариерата” в УНСС

петък, 06 декември 2013
„Дни на кариерата“, посветени на секторите Икономика | Финанси | Човешки ресурси | Маркетинг | Обслужване на клиенти се състояха на 5 декември 2013 г., във фоайето на Университета за национално и световно стопанство.

Кариерният форум, който се провежда за втора поредна година в УНСС, бе повече от успешен. 48 компании представиха своите свободни стажантски и работни позиции, а събитието бе посетено от над 3500 студенти.

„Дни на кариерата“ са доказателство, че връзката между бизнеса и университета не е разрушена. Радвам се, че тази добра практика се превръща в традиция. Тази година, с радост установихме, че броят на фирмите – участници е двойно по-голям“ – заяви проф. д.ик.н. Стати Статев – Ректор на УНСС.
„Това е уникален шанс за всички вас да намерите своя работодател“ допълни г-жа Росица Янкова – Заместник-министър на труда и социалната политика.
Старт на кариерния форум даде г-н Светлозар Петров – Управител на JobTiger: „Вече 13 години организираме кариерни форуми. Средно 1 от 6 студенти намират работа благодарение на „Дни на кариерата“. Възползвайте се!“

Кариерният форум не само даде възможност на студентите да разговарят с представители на фирмите, но и да се включат в безплатната семинарна програма. В рамките на 7 презентации, посетителите имаха възможност да научат повече за различните креативни практики при намирането на нова работа и възможностите за кариерно развитие в различните компании.

Организатор на „Дни на кариерата“, посветени на секторите Икономика | Финанси | Човешки ресурси | Маркетинг | Обслужване на клиенти е JobTiger, съвместно с Междууниверситетски център за развитие на кариерата (МЦРК) и Студентски съвет при УНСС.

Какво се случи по време на форума в снимки: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151955444094719.1073741832.16822539718&type=3

JobTiger.tv репортаж от събитието: http://jobtiger.tv/news/nad-3500-studenti-posetiha-dni-na-karierata-v-unss
 
Назад
ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner