„Национални дни на кариерата “ стават виртуални

четвъртък, 12 март 2020

На 24, 25 и 26 март всеки търсещ нова работа или стаж може да участва във виртуална среща с желан от него работодател в рамките на иновативно виртуално събитие

Деветнадесетото издание на най-големия кариерен форум в България „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ 2020 все пак ще се състои, като за първи път ще се проведе изцяло виртуално. От традиционни събития в седем български академични града, „Национални дни на кариерата“ ще се пренесат безопасно онлайн и без нужда от физическо посещение. На първите по рода си „Виртуални национални дни на кариерата“ кандидатите ще могат да избират сред 150 водещи работодатели, опериращи във всички отрасли и предлагащи позиции за клоновете си в цялата страна.

Кога – 24, 25 и 26 март от 11:00ч.-17:00ч.

Къде – онлайн на national.careerdays.bg

Участието в събитието е лесно и изисква само интернет връзка, устройство и бърза регистрация. Виртуалният форум се провежда в сътрудничество с водещите в технологичните разработки за виртуална кариерна платформа Brazen от САЩ.

JobTiger е пионер не само в организирането на кариерни форуми у нас, но и в осъществяването на виртуални такива. Като организатор вече имаме опит с шест издания виртуални дни на кариерата. Подобно мащабно онлайн събитие става възможно благодарение на сътрудничеството с водещите в технологичните разработки за виртуална кариерна платформа Brazen Technologies, САЩ. Участието в събитието е лесно, достъпно, и се изисква единствено предварителна регистрация. По време на форума, посетителите ще могат да се кандидатират за предлаганите от компаниите свободни позиции, както и да научат повече за качествата, които се изискват за бъдещия им професионален растеж.

Организаторският екип на “Национални дни на кариерата – Добра кариера, Добър живот“ поставя здравето на посетителите и изложителите на първо място. Съобразно мерките срещу разпространението за COVID-19 и разпоредбата за ограничения на масови мероприятия - екипът на събитието вече е готов да предложи нов, напълно безопасен, но също толкова ефективен вариант на участие в най-мащабния форум у нас.

Целта на форума да обедини усилия в откриване на нови възможности за професионална реализация на студенти, млади специалисти и търсещи работа, както и подпомагането на работодателите в набирането на стажанти и персонал. Участието на фирмите в онлайн форума доказва волята на бизнеса в продължението на нормалния темп на работа, но по нов и безопасен начин.

Приоритет към днешна дата за „Национални дни на кариерата" е да предложи виртуална алтернатива – платформа за свързване на предлагащите и търсещите работа. Участието във форума е дългосрочна инвестиция в модернизацията на процеси за подбор и търсене на таланти.

Бизнесът не трябва да спира! Работата е необходимо да продължи, като използва виртуалните възможности и иновациите. През 2008 г. икономическата криза промени необратимо бизнеса и методите за работа на световно ниво, навлязоха отворени пространства и co-working услугите. През 2020 г. се сблъскваме с изпитание за медицината, икономиката и бизнеса и в същото време – откриваме нови възможности за развитие и утвърждаване на работата от вкъщи, участието онлайн и виртуалните формати на събития.

„Национални ВИРТУАЛНИ дни на кариерата” 2020 вече са безопасно онлайн!

За повече информация, интервюта и въпроси:
events@jobtiger.bg;
+359 2 4918 013 и +359 882 364 456

Организатор на изложенията е JobTiger – компания за комплексни HR услуги, а генерален спонсор – Нестле България – най-голямата компания за храни и напитки в света.