• Нова функционалност „Фен на работодател” в JobTiger

  четвъртък, 02 октомври 2008
  Преди да кандидатстваме по обяви за работа, винаги търсим колкото е възможно повече информация за работодателите, към чиито свободни позиции сме се насочили. Търсим мнението на приятели, познати, хора, които са работили в тези компании.
  За да съдейства на потребителите си да намерят подходящото работно място, JobTiger въвежда нова функционалност, която им позволява да определят кои са най-предпочитаните и популярни работодатели, регистрирани на сайта.

  Всички потребители на JobTiger могат да гласуват за предпочитаните от тях работодатели и по този начин да станат техни фенове. Гласуването е възможно в секциите "Обяви за работа", "Курсове" и "Представени работодатели" и е достъпно само за регистрираните потребители на www.jobtiger.bg.
  Всеки потребител може да бъде фен на повече от един работодател по едно и също време, както и да се изключи от групата фенове на работодателите, за които вече е гласувал.
  Повече подробности можете да видите в спомагателните текстове към всяка секция.

  С тази функционалност JobTiger се стреми да поощри комуникацията между потребителите си и да постигне по-голяма прозрачност в отношенията между служители и работодатели.
  Като гласуват за любимите си работодатели, потребителите на сайта ще могат взаимно да си съдействат при търсенето на подходящия работодател и подходящата длъжност. Информацията за това кои работодатели са по-предпочитани и по-популярни ще бъде още един ориентир за търсещите работа потребители на пазара на труда и ще им даде по-голяма сигурност при кандидатстването по свободните позиции.
  Идеята на "Фен на работодател" е да измерва положителното отношение на служители и търсещи работа. Самите работодатели могат да използват "фен клуб" функционалността, за да изградят и поддържат име на предпочитан работодател на пазара на труда. Това може да стане, ако служителите на фирмата гласуват за нея.
ПВСЧПСН
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2