• Обявени са резултатите и спечелилите в конкурса за студентска стипендия на JobTiger 2005/2006 г.

  Tuesday, 01 November 2005
  На 01 ноември 2005 г., вторник, на пресконференция в Пресклуба на Българската телеграфна агенция (БТА) бяха обявени резултатите и спечелилите в конкурса за студентска стипендия на JobTiger 2005/2006 г.

  Конкурсът се организира за втора поредна година, а наградата е студентска стипендия за обучение в периода от 1 октомври 2005 до 30 юни 2006 г. в размер на една минимална работна заплата месечно.

  Стипендията спечели:
  Мария Костова Цънцарова – Софийски университет, първи курс, Журналистика и масови комуникации.

  Поощрителни награди в размер на 100 лв. еднократно спечелиха:
  Борис Кирилов Атанасов – Пловдивски Университет “Паисий Хилендарски”, четвърти курс, Международни икономически отношения,
  Гергана Валентинова Демирева - Пловдивски Университет “Паисий Хилендарски”, първи курс, Политология.

  На пресконференцията официално бяха връчени и грамотите на победителите.

  Условие за участие в конкурса беше написването на есе на тема “Моята кариера в България”, а срокът за предаване на работите на студентите - 30 септември 2005 г. В конкурса взеха участие 58 студенти от различни български университети.

  JobTiger.bg е водещият български сайт за търсене и предлагане на работа. Учредената стипендията е продължение на социалната политика на фирмата. Други значими инициативи на Джобтайгър, насочени към професионалното развитие на младите хора, са: ежегодният форум “Кариери”, отворените обучения за студенти “Започни кариерата си с JobTiger и ...” и участие в създаването и подпомагане работата на университетски кариерни центрове.

  За повече информация:
  http://www.JobTiger.bg/scholarship.asp