Информация за пресата

Първа Браншова информационна среща с работодатели - IT и Телекомуникации

понеделник, 01 ноември 2010
На 2 ноември 2010 г., от 10,00 в зала "София" на СТЦ Интерпред стартира първата от серия Браншови информационни срещи с работодатели.

Браншови срещи с работодателиБраншовите информационни срещи с работодатели имат за цел да запознаят българските граждани с водещите компании-работодатели в определени бизнес сектори, както и да им предоставят възможност за реализация чрез предлаганите от тях позиции за работа. Браншовите информационни срещи с работодатели се провеждат веднъж месечно.

Първата Браншова информационна среща ще представи работодатели в сектора на информационните технологии и телекомуникациите. В рамките на два дни 22 компании ще имат възможност да представят дейността си и своите свободни позиции на посетителите на мероприятието.
Срещата ще бъде открита от управителя на JobTiger Светлозар Петров.

Браншовите информационни срещи с работодатели продължават идеята на форум “Кариери” - най-мащабните дни на кариерата, организирани във всички големи академични центрове в България.

Настоящата Браншова информационна среща с работодатели е първа от серия от четири срещи в рамките на 4 месеца (ноември, декември, януари и февруари).
Срещата си поставя за цел да открива нови възможности за работа на студенти, млади, средно и високо квалифицирани специалисти и да подпомага работодателите в сферата на информационните технологии и телекомуникациите да популяризират своята дейност и да открият подходящи кандидати за своите свободни работни места.

Подробна информация може да откриете в сайта www.JobTiger.bg или да получите от екипа на JobTiger - тел.: 02/ 491 80 00 и e-mail: office@jobtiger.bg.
Назад
ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner