Информация за пресата

PMDAY БЪЛГАРИЯ 2014

петък, 10 октомври 2014
„Управление на проекти“ – днес звучи актуално, все повече се говори за това, дори всяко бизнес начинание може да се характеризира като своебразен проект. Но какво всъщност представлява и колко хора са запознати с историята и същността на тази дисциплина? Защо тя се развива толкова динамично, защо има толкова различни направления, методологии, приложения? Кой метод е най-добър, кои рамки трябва да се спазват и кои всъщност пречат? Какви са предизвикателствата, заблудите и истините пред практикуващите тази професия?

Пи Ем Ай България Чаптър е организация, която се стреми да отговори на тези и много други въпроси. Тя е част от глобалното семейство на Института по управление на проекти – PMI –най-голямата в света неправителствена асоциация в сферата на управлението на проекти, с повече от 700 000 членове в над 180 държави. Една от главните мисии на PMI е да помага за напредъка на тази практика и професия, да насърчава и улеснява обучението, сертифицирането и професионализма в управлението на проекти; да разпространява информация и да предостави форум за дискусии и изследване на проблеми, решения , приложения и идеи, свързани с управлението на проекти.

PMDAY България е ежегодна конференция, която се организира за четвърта поредна година с цел реализиране на горепосочените мисии. Интересът към събитието расте всяка година, като то стана много разпознаваемо и търсено от самите участници – минали и бъдещи. Тази година събитието ще се проведе на 14 ноември в хотел Кемпински. Ще гостуват професионалисти от и извън България – Великобритания, Гърция, Германия, Нова Зеландия, за да споделят своя опит и да разпространят добрите практики.

Няма ограничения откъм индустрия, възраст или професия – PMDAY България е конференция, подходяща за всички, които искат да станат по-добри в работата си и които искат да допринесат за развитието на бизнеса си.
Назад
ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner