Информация за пресата

Покана за пресконференция по повод "КАРИЕРИ 2005 - Добра Кариера, Добър Живот"

петък, 25 март 2005
За четвърта поредна година
JOBTIGER,
Програма "Българската мечта"
към Министерството на транспорта и съобщенията,
Проект "Пазар на труда"
на Американската агенция за международно развитие
и НЕСТЛЕ БЪЛГАРИЯ АД

Ви канят на пресконференция по повод:
КАРИЕРИ 2005 – Добра кариера, Добър живот
Форум за студентски стаж и кариера


На 28.03.2005 г., понеделник, от 10.00 ч. в Пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция по повод предстоящия форум “Кариери 2005. Той се организира от JobTiger ООД, Програма "Българската мечта" към Министерството на транспорта и съобщенията, Проект “Пазар на труда” на Американската агенция за международно развитие и НЕСТЛЕ БЪЛГАРИЯ АД.

На пресконференцията ще присъстват представители на организаторите на форума, както и на генералния спонсор на събитието – Нестле България АД.

Форумът се организира за четвърта поредна година и се превърна в дългоочаквано събитие както от работодателите, така и от младите специалисти. Целта на инициативата е да се обединят усилията за откриването на нови възможности за професионална реализация на студенти и дипломирали се млади хора, както и да се подпомогнат работодателите в набирането на стажанти и персонал.

Тази година форум “Кариери” ще се проведе последователно в четири различни града: София, Варна, Пловдив и Велико Търново. Фирмите-участнички и обявените стажантски места ще бъдат представени на пресконференцията.
Назад
NCD2024 Banner
Zaplatomer Banner