Информация за пресата

Последните тенденции в ИТ сферата ще бъдат представени днес по време на Be IT Conference

петък, 15 май 2015
София, 15 май 2015 г.

Тази сутрин, 15 май, в Suite Hotel Sofia бе даден старта на втората безплатна конференция за млади ИТ специалисти – Be IT. Събитието откри Веселин Георгиев, CTO в JobTiger., с думите “За нас е изключително удоволствие да създадем и организираме за втори път тази конференция за студенти и млади специалисти, насочили се в сферата на информационните технологии. Този бранш е един от най-перспективните не само в България, но и в целия свят, а и спецификата на работа позволява границите за тази професия да не съществуват като понятие”. Целта на конференцията е да бъде мост между младите ИТ кадри и компаниите, давайки им възможност, както да придобият нови знания, така и да подобрят цялостно своята професионална реализация в една от най-добре развиващите индустрии в България.

В рамките на деня ще се проведат 15 уъркшопа, разпределени в трите най-горещи направления в информационните технологии в момента – Mobile, Database и Web. По време на тях ще се разискват реални казуси, с които са се сблъсквали лекторите в процеса на работа и как са се справили с тях.

Участници на тазгодишното издание на Be IT Conference са: Proxiad, Технологика, UniCredit Bulbank, HP, SEEBURGER, Unify, Visteon, Codix, MentorMate, Software Group, OrderDynamics, Skrill, Sutherland Global Services и Musala Soft. Освен с безплатните уъркшопи, всички те ще се представят и със собствени кариерни кътове, където посетителите на Be IT ще могат да разговарят с представители на компанията, които да му дадат информация за свободните позиции, изискванията за кандидатстване, работната среда и всички други важни детайли около започването на работа в дадена компания.

Партньорите ни Baristo, Nestle, RedBull, Club Mate, Domino’s и Uber ще се погрижат за приятната атмосфера през целия ден, а в края на конференцията ще се проведе и томбола, в която ще могат да вземат участие всички посетители. Те ще могат да спечелят: куадкоптер Blade 180QX HD от JobTiger, ваучер за пътувания на стойност 50 лв. от Uber, както и “Leap Мotion” контролер, хостинг план СуперПро и един домейн с разширение .com; .net; .org; .info; .biz или .eu за период от една година от SuperHosting.bg.


Конференцията се организира от JobTiger – HR компания и кариерен сайт.
Официален спонсор на събитието е SBTech.

Be IT се осъществява с медийната подкрепа на Jobtiger.TV, Yatoto, Предприемач.com, CooliceHost, Kaldata, Международната награда на херцога на Единбург, BGMaps, NewTrend.bg, Seminari365.com, Smart News, SocialEvo, ITeventZ, 9 Academy, Start It Smart, Silicon Drinkabout, ComputerWorld.

За повече информация:
T: +359 2 49 180 00
E: office@jobitger.bg
Назад
ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner