Pressreleases

Приключи първата в България интеграция на сайт за работа и социална мрежа - приложение "JobTiger" във Facebook.com

Tuesday, 23 June 2009
С внедряването на услугата "One Click Money" в приложението "JobTiger" изцяло завърши интеграцията между първия професионален уеб сайт за търсене и предлагане на работа в България – JobTiger и една от най-големите социални мрежи в света – Facebook.
Приложението "JobTiger" предоставя достъп до основните функционалности на www.jobtiger.bg през страниците на социалната мрежа и позволява на потребителите на сайта, както на регистрираните, така и на нерегистрираните, да следят отблизо пазара на труда и същевременно да споделят опит и полезна информация със своите приятели и познати.

На адрес http://apps.facebook.com/jobtiger/ потребителите на Facebook.com могат да се възползват от функционалностите на www.jobtiger.bg директно през страниците на мрежата, като използват съществуващите си регистрации или създават нови. По този начин те получават достъп не само до преглед и търсене сред актуалните обяви за работа, но и имат възможност да създават и редактират автобиографии и мотивационни писма, да кандидатстват по обявите за работа, както и да преглеждат направените кандидатури, без да се налага дори да отварят www.jobtiger.bg.

Участието в уникалната по рода си услуга "One Click Money" на JobTiger от друга страна позволява на потребителите на приложението да помогнат на приятелите си да намерят подходящата за тях работа.
Всеки потребител може да препоръча своите приятели в www.facebook.com по позиции с обявени One Click Money награди. Ако те кандидатстват за обявеното място, като използват изпратената им препоръка, при назначаването на препоръчан кандидат на съответната позиция, препоръчителят получава обявената One Click Money награда. Списък с подходящите за препоръчване приятели и съответните обяви е достъпен на началната страница на приложението или при преглед на One Click Money обявите за работа.

Докато следят актуалните обяви за работа, курсове и професионално обучение, новини и събития, потребителите могат да ги споделят в социалната мрежа, като публикуват връзки, коментират материалите или изпращат персонални съобщения до приятелите си.
Популярната услуга "Помощник" на JobTiger, която информира за новопубликувани обяви за работа по предварително зададени критерии, също може да бъде активирана през страниците на www.facebook.com. Ако желаят, търсещите работа потребители могат да направят видими за своите приятели критериите си за желаната позиция и така да ускорят процеса на търсене на работа.

Приложението "JobTiger" е достъпно в списъка с приложения за всички регистрирани потребители на www.facebook.com на български и английски език. То има за своя цел да предоставя максимално улеснен и удобен достъп до най-новото от пазара на труда в България и в същото време да насърчи комуникацията между потребителите на двата уеб сайта, като дава възможност за споделяне на опит и полезна информация помежду им.
Back
ITCD