Информация за пресата

Probook.bg и JobTiger започват сътрудничество и ще предлагат интегрирани услуги

петък, 16 декември 2011
Партньорството започва в момента, в който JobTiger навършва 10 години, а Probook.bg регистрира 100 000-ия си потребител след шест месеца работа.

Apply with LinkedIn Button Първата професионална мрежа Probook.bg и първият кариерен уеб сайт за работа в България JobTiger ще си сътрудничат в развитието на своите проекти. Започва и интеграция на двете платформи. Първи стъпки в тази интеграция са бутонът „Кандидатствай чрез Probook” в обявите, публикувани в JobTiger, както и възможността за попълване на професионални тестове при кандидатстване за работа.

Двете организации ще си сътрудничат и в организирането на специални събития в областта на човешките ресурси.

Новото партньорство започва в ключов за двете компании момент. В Probook.bg бяха регистрирани 100 000 потребители за само шест месеца работа, а през тази година JobTiger навърши 10 години от създаването си и инвестира в много нови за компанията проекти, най-знаковият от които е компания за HR одит.

Probook.bg е социална мрежа с изцяло професионална насоченост, която дава възможност на своите членове да общуват, да споделят под различна форма и да обсъждат въпроси от професионалния живот. Това е форум на хора в активна възраст. Освен обявите за работа, в Probook могат да бъдат сформирани групи по интереси. Секциите са „Групи”, „Въпроси и отговори”, „Събития”, „Новини”, „Работа” и „Анкети”.

JobTiger е кариерен сайт и HR компания, която предлага пълен набор услуги в областта на човешките ресурси.

Повече информация може да получите от екипите на JobTiger - тел.: 02/491 80 00 и e-mail: office@jobtiger.bg или на ProBook - тел: 0877/762665 и e-mail: admin@probook.bg.
Назад
ITCD