Информация за пресата

Професионалното изложение - HR Industry се проведе успешно за осма поредна година

петък, 08 февруари 2019
 
На 7 февруари 2019г., в Интерпред-СТЦ София, се проведе осмото издание на единственото по рода си специализирано браншово изложение HR Industry. Това уникално за HR бранша събитие бе посетено от 720 души, а фирмите-изложители бяха 50 български и международни компании, които в рамките на деня представиха себе си, новите си продукти и проведоха 26 семинара на разнообразни теми.

Изложението бе официално открито от Александър Манолев - заместник-министър на икономиката, Ангел Ангелов - Директор на дирекция "Услуги по заетостта" към Агенция по заетостта, Детелина Смилкова - Председател на УС на Българска асоциация за управление на хора, Петя Топалова - Мениджър Корпоративни продажби на MetLife, Ангелина Славкова - Организатор Конферентни прояви, INTERPRED WTC Sofia и Светлозар Петров, Управител на JobTiger.

50 компании и организации, опериращи в сферата на подбора на персонал, одит на персонала, обучения, тренинги и тиймбилдинги, HR outsourcing, животозастраховане и здравно осигуряване, временна заетост, консултации и други представиха своите нови услуги и се срещнаха с настоящи и бъдещи клиенти и бизнес партньори. Както обикновено, изложението събра на едно място иновативни и утвърдени HR компании, над 720 управители на фирми, HR мениджъри и хора от бранша. По време на събитието, всички те имаха възможността да се запознаят с едни от най-актуалните теми и иновации на HR пазара.

В деня на събитието се проведе и богата семинарна програма, включваща 26 презентации, в които бяха засегнати най-актуалните теми в сферата на човешките ресурси. Цялата семинарна програма всяка година получава все по-голям интерес от страна на посетителите, в резултат на което JobTiger увеличи броя на възможните семинари, които се проведоха паралелно в четирите зали и бяха пълни през целия ден – тенденция, която показва, необходимостта от подобно събития. Презентацията на JobTiger в партньорство с Interimage бе посветена на изграждането и поддържането на работодателски бранд – тема, която става все по-популярна и привлича все повече интерес в последните месеци.

Разговорите с изложителите и посетителите по време на събитието дадоха ясен сигнал, че HR Industry всяка година става все по-успешно и посещавано събитие, което много точно отговаря на нуждите на професионалистите от бранша.

HR Industry се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger в партньорство с Българска асоциация за управление на хора. Генерален спонсор е застрахователният гигант MetLife, а организационен партньор е Интерпред - СТЦ София.

Медийни партньори са JobTiger.tv, сп. Мениджър, Кариера за теб, ICF Bulgaria, Legion Run и HRIndustry.bg.
Назад
ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner